Jump to content
Annons

matchek

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om matchek

  • Födelsedag 1983-02-08

Om mig

  • Stad/plats
    Malmö
  1. hallåja! matchek är här igen med en korkad nybörjarfråga: har kopplat ett midiklaviatur och fått hela grejjen att fungera men när jag spelar in i FL så lyckas jag aldrig få någon polyfoni - oavsett vst (vissa har ju inställning för det). har fortfarande ett jättekasst ljudkort som kom med datorn - kan det påverka? Om jag inte har FL på record mode så kan jag spela ackord osv, men såfort det kommer till kritan så blir det bara en ton åt gången. Tacksam för svar
  2. shit vad mkt som skrevs! Tänk om jag blir den sista som skriven i den här tråden.
  3. matchek

    Trumm VST

    Hej! Naturligtvis så missar man lite småsaker när man bara pejlar in. Som t.ex. att du missat att jag inte lackade ur pga dålig hjälp (istället så tackade jag för de svar jag fick) utan pga den elitism som finns här. Hej!
  4. matchek

    Trumm VST

    Om du tycker det så tycker jag att du ska läsa lite andra trådar! Läs "HJÄLP VST PLUGINS?" den är ett sjukt bra exempel. Helt otroligt egentligen: JU fler trådar man kollar i, desto mer elitism och mobbing upptäcker man. Forumet verkar vara till för inbördes beundran. Dessutom så hade jag knappast en aggro attityd när jag ställde frågan. Men det är sweet, jag får material till värsta diss låten. Vill förresten passa på att tipsa alla om Keffat Liv och Dom Viktiga Skorna http://keffatliv.ath.cx/
  5. matchek

    Trumm VST

    gäsp. jag menar ju självklart att du tar honom i försvar och höjjer hans vackra, om än något meningslösa, spydiga och oefterfrågade inlägg, till skyarna trots att han uppenbarligen kan svara själv. Jag höjer inte hans förslag till skyarna (har aldrig gillat trackers, inte ens på den tiden när det var det enda som fanns...), utan tycker bara att det är dålig stil av dig att börja bråka med honom, när han inte har sagt något illa om dig, utan bara givit dig ett förslag på ett program som du kan använda... Mitt inlägg kom efter att han hade svarat själv, eftersom han tydligen hann skriva färdigt sitt inlägg medan jag fortfarande skrev. Vad är problemet med det egentligen...? Jag tycker att du själv står för största delen av spydigheterna här... Jag snackar inte enbart om den här killen utan att forumet generellt är ogästvänligt för nybörjare. Tyvärr så tycker jag det är alldeles för roligt att "internetbråka". Men jag ska sluta nu och istället försöka lära mig FL studio. Men du säger ju det själv: Du satt o skrev inlägget samtidigt som han själv postade ett inlägg - du ger ju mig rätt i fråga om rövslickeriet!
  6. 😆 Jodå - du behöver inte vara lugn... 😉 Jag har också varit nybörjare en gång i tiden - och ställt en fruktansvärd massa korkade frågor, som har gjort att jag har lärt mig mer och mer med tiden. Ursprungsfrågan i denna tråden måste nog dock kvalificera sig för någon sorts pris... - om det inte helt enkelt är så att det handlar om trolling... 😏 Har du tänkt på att personen som ställde frågan kanske är 8 år gammal och ligger o bölar just nu för att ni är så elaka?
  7. matchek

    Trumm VST

    gäsp. jag menar ju självklart att du tar honom i försvar och höjjer hans vackra, om än något meningslösa, spydiga och oefterfrågade inlägg, till skyarna trots att han uppenbarligen kan svara själv.
  8. matchek

    Trumm VST

    Madtracker är nog ett bättre nästa-steg för dig. Fan tänkte du länge på den eller? Kul att du letade upp en länk till madtracker för att kunna leverera en så värdelös diss. Jag hittade förresten din mamma på nätet - på dinmor.dk Vaddå "värdelös diss"? 😱 Han försöker ju bara i all vänlighet ge dig ett relevant tips, eftersom du har jobbat mycket med trackers tidigare. Varför tolkar du det som någon sorts påhopp och framför allt; Vad har det med Linus' mamma att göra? Personangrepp kan du hålla utanför forumet, tack. Sedan en förklaring till varför många är negativa till att det diskuteras piratkopiering (en av reglerna som du själv också godkände när du blev medlem... 😏 ) - förutom då det faktum att många faktiskt köper sin programvara: I all vänlighet skriver du.. jag surfade runt och läste lite olika trådar och märkte då att många frågor besvaras med spydigheter. därför bestämde jag mig för att anstränga mig för att skriva min fråga utan för många möjligheter till dissar. Men då körde någon igång hela piratkopieringsgrejjen. Om jag nu hade velat köra med trackers så hade jag väl gjort det. jag bad inte någon rekommendera mig ett nytt trackersprogram - jag frågade om vst plugins. Så om du kallar spydigheter för "all vänlighet" så kallar jag ditt hela inlägg för rövslickeri.
  9. Om någon hade frågat mig hur man hittar alla sjukdomar så hade jag sagt att man lär sig det i skolan - jag hade inte kallat in sjuksköterskorna och sen berättat vilket sär min patient är som frågar mig en så korkad fråga! Och om jag hade suttit vid datorn på något patologiforum på nätet som handlar om bl.a. att fråga och lära av varandra så hade jag verkligen inte försökt göra mig dum på någon bekostnad som du försöker göra. Och vad det gäller musik så är det säkert många, bl.a. jag, som kan spela en del musik på riktiga instrument men som är nya på det här med att prodda.
  10. matchek

    Trumm VST

    Madtracker är nog ett bättre nästa-steg för dig. Fan tänkte du länge på den eller? Kul att du letade upp en länk till madtracker för att kunna leverera en så värdelös diss. Jag hittade förresten din mamma på nätet - på dinmor.dk
  11. Det här forumet sög verkligen! Ni sitter inne på en massa information men istället för att svara på frågorna så är ni spydiga såfort någon ställer en "dum fråga". Som gröngöling i hela den här biznizen så kan jag säga att det är väldigt svårt med bl.a. terminologin. Svårare än läkarprogrammet fo show!
  12. matchek

    Trumm VST

    Jag har lärt mig grunderna - det är inte det jag frågar om. jag har suttit med programmet nu en hel del men fortfarande är denna basala fråga inte löst. Inte heller vill jag att du ska tipsa mig om trum VST utan bara svara på min fråga. Sen är det ju patetiskt att du bryr dig så sjukt mycket om VST tillverkarnas ekonomi.
  13. matchek

    Trumm VST

    Shit! Vilken respons det blev! Synd att de flesta svaren handlade om piratkopiering, men jag tackar för de svar jag fick!
  14. matchek

    Trumm VST

    känns som att du vet om att jag inte köpt programmet så varför fråga? så gör jag med alla program, använder jag de sen mkt och tycker de är bra så köper jag dem. att köpa först innan man vet om det är något man gillar eller komma att hålla på med är dumt tycker jag
×
×
  • Skapa ny...