Jump to content
Annons

johaan

Medlem
  • Antal inlägg

    42
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av johaan

  1. 1. Skall du kopiera skivor eller ska du bränna från datorn? Isåfall behöver du filer som fungerar som skivor exempelvis .bin , .iso. Isåfall kan du använda daemon-tools och och sedan bränna den emulerade skivan.

    2. Antar att du inte har kvar någon gammal låda eller manualer osv.. Hur som helst testa och kolla i enhetshanteraren och klicka på de olika enheterna. Du kan även skriva "dxdiag" i "kör" där finns lite info med..

    Sen är det google som gäller.. Finns säkert något program som söker igenom enheterna i datorn men det är google som gäller där med! 😆 dvs om du inte får något svar här:P

    //Johan

  2. Hej!

    Till min Mbox fick jag ett antal pluggar där bland Melodyne..

    Är det någon som har koll på detta program och kan säga helt enkelt om det är bra..?

    Har inte lärt mig det ännu så undrar lite vad det går för innan jag lägger energi.. Är det lika "enkelt" och funktionellt som Autotune?

    //Johan

  3. hej! jag är egentligen inte intresserad av att bli medlem eftersom jag ska försöka bli spelprogrammerare istället men ville bara säga att jag kör growl (ca 4 år, inte vanlig sång... än!) bas (ca 3 år) och trummer (bara en ca termin men kan redan lite lite dubbeltramp). observera "ca" för jag har ingen koll på hur länge jag har hållit på. andra anledningar till att jag inte vill bli medlem är att:

    1. jag bor ganska långt stockholm. (om jag nu har rätt med att det är där ni finns)

    2. inte SÅ bra på trummer.

    3. som sagt så vill jag bli spelprogrammerare eller speldesigner (ifall betygen inte räcker)

    4, den mest självklara anledningen: jag e bara 14. (fyller 15 nu vid årskiftet)

    Fattar inte.. glömde du o skriva poängen eller ville du bara skryta? 😕

  4. Lyssnade en gång på dessa på 4sound eller om det nu var dom större BX6 när jag hade hört att dom skulle vara bra bl.a i Future Music. Jag måste dock säga att jag inte gillade dom något vidare. Vill minnas att jag tyckte att ljudet lät trasigt på något sätt och att diskanten var tröttsam.

    Nu är ju allt då det gäller ljud personligt och jag vet att det är ett antal hyfsat kända namn inom electronica/Dance som använder dessa eller om det nu var BX6 så så dåliga som jag tyckte kan dom knappast vara.

    Enda sättet är nog trots allt att försöka provlyssna och se vad du själv tycker för det är du som vet bäst och som ska jobba med dom.

    Okej! Tack för svar!

    Kan tänka mig att dom inte är superbra men det säger priset också.. får väll helt enkelt lyssna! Men behöver nått billligt till o börja med.. har suttit med lurar nu i ett par år och börjar bli rätt trött:p

    //Johan

  5. Hej alla!

    Har hittat M-Audio BX5a monitorer för ett billigt pris och undrar nu om de är bra..

    Sitter på en liten hemmastudio med en mbox2 och har inte jätte höga krav på monitorerna.

    Har alldeles för dålig kunskap kring monitorer så är tacksam om det är någon som kan skriva ett par ord om M-Audio BX5a. Duger dom? Kan även tilläga om det är relevant att musiken jag spelar in är rock/pop/jazz

    M-Audio BX5a finns bl a på www.musikborsen.se

    MVH Johan

  6. Iom att du inte vet vad problemet sitter kan det vara en god idé att helt enkelt ta isär hela grunkan och sätta ihop igen... föresten har du kollat så att Ram-minnet fungerar med moderkortet? Har inte läst alla inlägg så det e möjligt att någon redan skrivit det..

    /j

  7. Är det inte lite naivt att tycka att alla producenter borde ha samma värderingar?

    ibland undrar jag dock på vilken sida girigheten är störst. Som musikutövande och musikskapare känner jag att behovet av att skapa är lika stort som att lyssna och ta del av andras verk. Därför tycker jag inte det är konstigt att det debatteras för fullt här. Kanske får jag istället för en stim-peng en gratis platta från piratebay; kanon! dvs ibland. Men samtidigt som att i frihet kunna ladda ner exempelvis musik berövas upphovsmännen sin frihet.

    Man får helt enkelt bestämma sig för vad man vill ha mest - kanske upplever alla fildelare en utdragen konsekvens av girighet..

×
×
  • Skapa ny...