Jump to content
Annons

TuffsRuffs

Medlem
  • Antal inlägg

    1
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. TuffsRuffs

    Midi-keybord.

    Hej, jag undrar om någon vet något o m midi-keybord, om någon känner till någon bra sådant och vad man behöver till, ljud kort? program? och om det finns någon som kan någon att räkomendera? till litte rimliga priser ^^ ( fattig liten gymnasie elev *bläää* 😉 )
  2. Nej Eternal, du lyckades bara göra mig ledsen. ---- Angående studio grejen så har jag faktist ingen aning om hur han vill att vi skra fixa den där uppsatsen om det hela. Kan väll inte påstå att han är skolans bästa lärare häller. Han sa tycp bara till oss att skriva ett projekt om hemastudios precis som vi visste allt redan. >.<
  3. Jag vill inte ha en egen studio. (just nu kanske sen) MEN min lärare i skolan vill att mi gör ett skol projekt om hemastudiom för musik. 😛
  4. Tackar 😛 1. jag tänker inte ha hatt. 2. jag bär inte slips. 3. finns det blod i kylen? Det jag skulle vilja veta är lite om att ha en egen hemma studio, jag vet faktist inte vad min lärare hadde tänkt sig med detta arbetet eftersom han inte gav någon djupare förklaring till det hela. Jag tror han vill att vi ska analysera skilnader och fördelar och nakdelar med olika studios och anlämnigar till. Eller bara skriva lite om vad man behöver till en hemma musik studio.
  5. TuffsRuffs

    hej

    oj då det blev lite fel det här. förlåt. kan någon ta bort det här?
  6. TuffsRuffs

    Ny här

    Hej. jag är Tuffsruffs jag hittade er(denna) hemsida genom att söka på googel angående ett skol uppgift om att bygga en egen hemma studio inom musik. Jag försökte läsa lite på forumet och leta lite om detta men jag förstår inget eftersom jag måste väll erkänna är inte precis insat i att hålla på med mer avanserade musik program. Jag är väl på den lvl att jag håller på med leksaks program man köpper i leksaks affären eftersom jag varken har råd eller riktigt vet vad jag ska göra med min musik och vad jag skulle behöva till deta. - Jag vore väldigt tackas om någon ville ta sig tid att hjälpa mig med min skol uppgift inom att bygga och han en studio hemma. Frågor som, vad behöver man mer än en radio, om man nu vill gå över till ett mer avancerat stadiom. som mikar, musik program och sådant. sampels, varför det är bättre med 5 kanaler i stället för 1 (ärligt tallat har jag ingen aning om vad det riktigt är) och sådansa saker. Alltså fört skriva lite om bland den änklaste studion hemma till att kanske utväkla med mer och mer program. Vore trevligt om någon ville ta lite tid och berätta lite för mig som inte kan så mycket. Tänk så fall på att förklara olika saker eftersom jag inte har så mycket aning om allt sånt man kan använa. ---- Mer om mig kanske? om ni nu vill veta, så har jag alltid haft en viss kärlek till keybord och sådana varianter. Men mitt problem har väll vart ekonomin och okunskaper om att jag inte vet hur jag ska göra. Nu går jag på en musik och it line på gymnasiet och försöker lära mig mer. Men första året och känner mig bara änumera förvirad av allt. Gillar att skriva som kansk märks, är en av ansariga inome en lan förening och mucket annat. Det är väl jag det. Jag bits inte och hoppas man är varmt välkomen.
×
×
  • Skapa ny...