Jump to content
Annons

Pellekanino

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Pellekanino

    LATENCY

    Sikta på typ 6-7 ms.. Är du övergrym pianist eller nåt ska du ha ännu mindre om du inte ska störas, men under 10 lär du inte märka av
  2. Tack för svaret, men det funkar inte för mig, sitter och mixar en drummap skapad i ez drummer, när jag markerar pukslaget där uppe och sen ska rita in ändras det till ngt annat, vad gör jag för fel..??
  3. Ja det vet jag, men hur särskiljer man tonerna. De ligger ju skit tajt ihop....
  4. Ja rubriken säger väl det mesta... När man ändrar volymen i midifönstret är det ju skitsvårt att pricka in rätt ton.. Hur gör man det smidigare.
  5. Ok, men hur redigerar jag det? Väljer CC foot, inget, väljer jag CC sustain ser jag det, antar att detr är det men hur gör man då, kan inte ändra i det, bara "rita" in streck, ska jag ta bort en del förssvinner allt... Ingen som vet??
  6. Pellekanino

    Problem med Snap

    Hej, Skulle vilja veta hur man redigerar t.ex. midi-spår i cubase från en helt takt till en halv takt å ändå kunna använda snap funktionen. Kör EZ-drummer nu och deras 2/4 fill ins måste ju klippas till för att passa, men det är ju skitsvårt att få det tajt om man inte använder snap, problemet blir då att den bara lägger sig på "hela" värden... Någon som kan hjälpa??
  7. Ok, men hur redigerar jag det? Väljer CC foot, inget, väljer jag CC sustain ser jag det, antar att detr är det men hur gör man då, kan inte ändra i det, bara "rita" in streck, ska jag ta bort en del förssvinner allt...
  8. Pellekanino

    Två problem!

    Hej, Hr två frågor: 1. Spelat in piano (the grand 2) och klippt och klistrat lite. Nu uppstår problem då jag använt sustain-pedal. Fel toner hänger sig kvar för länge osv. Hur redigerar man sustainen i piano-editorn? 2. Ska spela in två olika syntar med samma plugg. När jag byter effekt på ett midi-spår ändrar sig den andra också. Vad är det för fel? Tacksam för svar!!
  9. hur skulle man annars göra, har du inte effekten på (ex.guitar rig) hörs ju inget från gitarren förutom grundljudet. Eller är jag helt fel ute??
  10. Jo men hur gör man det? Vad menas med inkanalen? Inkanalen spelar man ju alltid in på eller, det är ju ändå så att man måste använda effekten på insert, annars hör man ju inte vad man spelar eller vilket ljud det kan bli??
  11. Ok, så då är det frysning som gäller alltså..?? Sen skulle man ju vilja veta om det finns några andra bra program, har kolla tlite och amiplitube 2 verkar vara bra. Hur är Freeamp2 i jämförelse??
  12. Kan någon förklara vad som menas med att lägga guitar rig på in kanalen? Vilken in kanal? Jag är ett pucko visst men behöver hjälp...
×
×
  • Skapa ny...