Jump to content
Annons

Kalander

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hejsan! Jag har intstallerat EWQL-Ministry Of Rock på min dator som har 2GB ramminne. Programmet fungerar utmärkt som standalone-application men i Ableton Live 5.0. så klipper den tonerna och allting låter väldigt hackigt. Vad kan det bero på? Fel på inställningar eller? Andra program som East West Quantum Leap Symphony Orchestra funkar utmärkt i Ableton. Jag har provat att köra genom Sony Acid Pro 6.0. men det är samma sak där också. Stödjer inte de här programmen VST-64 bitar? Och i så fall finns det något program som fixar det? Eller finns det en inställning i EWQL-MOR som möjliggör att köra det i Ableton?
  2. Jag har tappat bort instruktionsboken och undrar om någon har en crack för att få fram serienummret? Jag vill nämligen installera programmet på min nya och mycket bättre dator men det är svårt när man inte har kvar serienummret.
  3. Har någon något förslag till mig på en VST-plugg med elektrisk och/eller akustisk gitarr som är bra och funkar i Ableton Live?
  4. Enligt instruktionerna har jag gjort allting rätt....men ingen VST-plugin funkar alls i Cubase. INPUT och OUTPUT ger fullt utslag när jag spelar på klaviaturet men inget ljud...och JA högtalarna är på.
  5. Den är på Tyska men jag ska försöka. Tack för all hjälp
  6. Nu ger OUTPUTEN full effekt men fortfarande inget gitarrljud
  7. Hur gör man detta? Att man skapar ett midi-spår på det sättet?
  8. Nä den blinkar inte och vilken tangent jag än trycker på så gör den inte det.
  9. Tackar!!! NU kommer inte meddelandet upp men fortfarande inget ljud...inte ett utslag på OUTPUTEN alls
  10. Nej det gör det inte det kommer upp ett meddelande om "NO MORE MIXER CHANNELS". F*n man har nyss köpt programmen man vill ju att de ska funka.
  11. Tjenare! Jag har laddat fram STEINBERGS VIRTUAL GUITARIST som ett VST-instument i Cubase VST 5.1 men när jag spelar genom mitt midiklaviatur ger INPUT singalen utslag men jag får inget ljud. Vad kan det vara för fel?
×
×
  • Skapa ny...