Jump to content
Annons

stern

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tack för förslag. Signalen från datorn var kopplad till mixern 13/14. Reglen stod på noll. När jag spelade in med micken så lät det som ljudet va spräkt vid uppspelning. Testade igen, tog ut sladdarna som kom från datorn och var kopplade i mixern 13/14 då blev det rätt. Vet inte varför det blev så, jag trodde jag skulle koppla så. Får hitta en annan koppling på lyssningen i mixern. Ett bra föslag, tack.
  2. Tack för svar. Ska dubbelkolla i morgon ifall det peakar någonstans.
  3. Nej den Peakar inte. Det är något helt annat fel.
  4. Nyligen köpt Audiofile 2496 ljudkort. Använder Cubese 5 , Windows 7. Fungerar att spela in på två separata kanaler via mixerbord, och lyssna, men det låter överstyrt. Har ställt in i Devices setup och VST Connections. Vilka inställningar har jag glömt. Har inaktiverat det andra ljudkortet. Provat alla tänkbara inställningar på mixerbordet.(Mackie)
  5. Ska testa ditt tips, "Memphis" låter inte så krångligt. Jag ( Stern) funderade och kom på en annan variant som är enklare: men jag undrar om det funkar med ljud och allt????Jag klipper ut första låten med saxen, delitar allt annat, -spara som-, döper mappen, tillbaka till orginalet. Där trycker jag ctrl+z=undo och får tillbaka projektet. Fortsätter att klippa ut nästa låt o.s.v. Kom på en annan variant till: Om jag trycker ctrl+alt+s så kopiarar jag spåren som döps till 1,2,3,4 o.s.v. sedan klipper jag ut varje låt för sig i respektive mapp och delitar resten. Funkar det! Jag tvivlar själv, jag vet inte hur den funktionen funger riktigt. Jag ska försöka göra en CD av det till slut. Stern...........
  6. Det är inspelat på 12 separata kanaler, för att sedan kunna mixe varje låt för sig. Stern......
  7. Hej! Det fungerar nog inte. Jag vet inte vart jag ska exportera till eller inportera. Måste finnas ett annat sätt. Har försökt att klippa isär en låt, men den kopiarar hela inspelningen. Stern
  8. Har gjort en längre konsertinspelning, (12 kanaler) vill nu spara varje låt för sig i nya mappar och mixa dessa. Hur gör jag!
×
×
  • Skapa ny...