Jump to content
Annons

Uozon

Medlem
  • Antal inlägg

    968
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Inlägg av Uozon

  1. Hejsan

    Har sedan i somras sysslat med en ny hobby time-lapse fotografering ni kan se de jag gjort hitintills här. Jag har använt mig av två olika låtar en gratis låt och en kortare egen skapelse. Letar därför efter några nya låtar att använda i kommande videoklipp för lite variation. I fall du har någon låt på lager som jag kan få använda är de jättebra.

    Söker främst låtar inom följande genre.

    Techno

    Athmospheric drum'n'bass

    Trance

    Big Beat

    Tveka inte och PM:a mig även om du har en låt i någon annan stil kanske den uppfyller mina krav jag är inte så fyrkantig.

    Självklart kommer jag ge dig all cred du behöver samt länka till din hemsida och dina sociala kanaler.

  2. Bort med Electro House och in med mer discoinfluenser och hårdare bastrummor.

    Det som SHM och dyl. gör är en förlängning av den Trance som Tïesto, Oakenfold och Sash! sysslade med för över tio år sedan.

    Jag ser inte riktigt likheterna med den forma av melodisk trancemusik som gjordes mellan 1998-2004 och den form av housemusik som idag återfinns på Aboslute Dance skivorna. Nåväl de grundläggande musikaliska bitarna finns i båda men var är repetitionen, supwersaw-melodierna och de 7 minuter långa låtarna?

  3. Behringer-högtalarna har såvitt jag vet alldeles utmärkt ljud. Det man använt för att pressa priset är nog framför allt kvalitetskontrollen. D v s, är du beroende av att dom ska funka på gig fyra gånger i veckan året om är det nog lönt att satsa på något dyrare.

    Om ni däremot giggar betydligt mer sällan och tror att en högtalare som plötsligt lägger av inte innebär någon katastrof så är det bara att köra på.

    Okej, ska inte användas 4 ggr i veckan till gig. Men vad framtiden kommer vet man inte men de löser man då,

  4. Jag har tänkt att kanske köpa ett par högtalare för PA men svårt att veta vilka som passar mina behov.

    Behov

    • Bra ljud
    • Moderna ingångar
    • Tål att spela högt med om man vill
    • Kan användas utomhus dvs. inte ömtåliga
    • Någorlunda portabla
    • Inte kosta en hel månadslön

    Har kollat in några olika högtalare via prisjakt.se och 4 Sound. Mest Behringer och de verkar ha schyssta priser på sina modeller i all fall. Passade på kolla lite snabbt på 4 Sound för några dagar sen tyckte de flesta högtalare var lite stora. Ett par som passade min budget var Behringer 212XL. Det väger inte heller jättemycket vilket jag gillar.

    Några tips?

  5. Internetradio är bra, men problemet är täckningen på mobilnätet. Idag är det inte tillräckligt bra, och eftersom det sköts av privata aktörer så kan ju inte Riksdagen kräva förbättringar. dessutom är mobiler med möjlighet att strömma Internetradio förhållandevis dyra. Public service ska vara för alla och inte bara de som har råd med en smart phone.

    Jag vill ha kvar FM-nätet men jag vill inte vara emot teknisk utveckling. Ibland tycker jag utvecklingen går lite för fort allt ska digitaliserar, ettor och nollor, robotar tar över.

    Vad gör man i krissituationer, strömavbrott? FM-radio är ju idag sista kommunikationsvägen mellan befolkning och myndigheter vid krissituationer,.

  6. Det blir bättre med digitala sändningar, eftersom analoga sändningar behöver mer bandbredd per kanal, som istället kan användas för att få plats med mer i etern i takt med att det används allt fler mobila enheter av olika slag.

    Varför skulle det innebära döden för traditionell radio? Enda skillnaden är ju att utsändning sker digitalt istället för analogt, precis som det har varit med TV ett par år nu...

    Hur många har en DAB-radio hemma? En mer hur många känner ens till att DAB finns? Det vore i så fall bättre att satsa på Internetradio mer genom telefoner och dylikt,

  7. Regeringen lade på onsdagen fram en mängd förslag kring villkoren för public service den kommande 5-årsperioden. Ett förslag i propositionen är att det analoga radionätet avvecklas och ersätts av en digitalt marksänd radio.

    20 miljoner radioapparater blir obrukbara

    Låter inte som en bra idé att släcka ner FM-nätet och börja med helt digitala sändningar. Kan inget längre få vara analogt. Finns ju snart inget analogt kvar.

    • Vad tycker ni?
    • Är det här döden för den traditionella radion?
    • Blir det bättre med digital radio?

  8. Ja dels de sen när man ska dra ut clips i raden under sen när man dragit den då kanske man vill dra i raden över igen men då måste man ju in i pattern och klicka till tex pattern 3 för att kunna dra ut clips på pattern 3. Förstår du hur jag tänker ? För om jag ändå skulle dra ut clips på pattern 3 då blir det lik förbannat clip 2 eller den man använde sist. Så man får hela tiden aktivera pattern man ska ha. Jag vill kunna dra clips i vilken rad som helst och så ändras den automatiskt som det gör med pattern blocks.

    Nej inte exakt för att jag kan inte kolla upp det.

    Hittade en blogg som tipsar lite står lite om playlist,clips och annat. Det kanske hjälper.

    11 FL Studio Tips You Need To Know

    Hjälper ingen där får du förlita dig på att någon som använder FL Studio 10 eller 11 svarar i tråden.

×
×
  • Skapa ny...