Jump to content
Annons

tumult

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack för era svar, som vanligt fanns inga enkla lösningar 🙂 Det är nog en bra ide att ta hem programmen och gå igenom upplägget för var och en och grunda köpet på det.
  2. Ne du har rätt, man kan ju börja med något seriöst direkt förstås, men risken är ju att det tar tid att få till det som man vill ha det. Med lite otur kanske man till o med lessnar. Jag gillar inte heller att läsa manualer, jag vill mixtra direkt! Därav är jag beredd på att det får ta sin tid att bemästra de väsentliga delarna av programmet. Jag är likadan när det gäller bild och video redigerings programen också. Tack ska ni ha för snabba svar!
  3. Japp, jag har sneglat på den tidigare och det verkar ju rätt öppenbart vad det är som gäller. Men samtidigt så har jag tänkt som så att det är nog inte så många som sysslar med rock och liknande. Tänkte kanske att det fanns nått med "special inriktning".
  4. Hej på er! Jag blev för ett tag sedan tipsad av en kopis att använda mig av magix musicmaker, å det eftersom jag inte är något fullfjädrat proffs. Det skulle vara enkelt att komma igång med det. Å ja visst har det gått bra! Jag fick tag på magix 2005 som jag lånade. Men nu är det som så att den musik som jag vill göra ska gå mer åt Rock hållet. Jag är inte särskillt övertygad om att magix är det rätta programmet för mig(?), det måste finnas något bättre. Jag är inte ute efter några "nybörjar" program även om jag är relativt oerfaren. Jag är inte rädd för att sitta några månader innan jag kör igång med något seriöst. Några korta tips på andra program för ändamålet?
  5. Tack för tipsen, men 3-4000 låter väl saftigt med tanke på hur lite jag hållit på med min ny gammla (hade ett magix m.m för ca 10 år sedan) outforskade hobby. Jag får kanske gneta på lite till innan jag kapitulerar och går vidare. Jag kan ju inte ha lärt mig programmet på en vecka så det finns nog mycket mer för mig att kräma ur det.
  6. Jo jag förstår ju att den funkar, men jag menade ju naturligtvis det där med kvaliteten... Men jag har provat programmet lite nu. skapligt, men de där silver synth och den där andra synthen är antingen tråkig att hålla på med eller också är den svår. Jag får inte till de ljud ja vill ha. Eller finns det andra sätt. tips?
  7. Det jag vill göra är tex att spela in något kul när kompisar fyller år, en hejjaramsa till mitt inte allt för seriösa fotbolls lag å liknande. Men också ge mig på att göra lite seriösare försök att få till någon liten låt, eftersom min sambo gärna vill sjunga själv. Mikrofon har jag ej för tillfället. Jo förresten ett headset förstås(billigt) men det kan väl knappast duga. Ljudkortet heter sound blaster audigy 2 ZS. Jag kan inte spela in egen röst med magix m.m 2005 va?
  8. tumult

    Magix music maker?

    Hej! Mitt första inlägg och en riktigt novice nybörjare. Jag har fått tag på magix m, m 2005, av en kompis som lagt det hela på hyllan. Egentligen var jag ute efter magix m,m 11 deluxe. Ni som kan lite om detta. Är den versionen bättre än den jag har? Är det värt att skaffa den? Vad jag förstår så kan man även spela in egen sång med ...11 deluxe(?) Borde jag ha nåt annat prog istället? Å om ni tycker det så berätta också varför ni tycker att jag ska ha nåt annat. Att kunna sjunga själv är ganska viktigt. Ge mig lite vinklar! Mvh
×
×
  • Skapa ny...