Jump to content
Annons

Dating

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Dating

    Masterlast

    Ganska svårt att avgöra på bara en låt, men om jag själv skulle placera dem i något fack över huvud taget så lär det nog bli industriell metall. Många band med kvinnliga vokalister blir kallade "female fronted metal", och det passar väl egentligen ganska bra in.
  2. Dating

    Masterlast

    "He dared me." Fan, du är verkligen en sorglig, patetisk löjeväckande person som försöker slita en i stycket med rostiga tänder. Du måste vara en av dem mest efterblivna människor jag har bemött. Ska prata gatuspråk med dig så det inte blir missförstånd, tack och lov att jag inte bad dig knulla din egen morsa och spela in på en video och lägga upp de på internet, för de var trevligt att du tog tid och skrev en text om bullar och london, men svaret kvarstår ändå att KLF inte gjorde Acid House musik. Sen är du fan int ens kapabel och uttrycka dig på vulgärt sätt, det jag hörde lät ungefär "jag vill kittla Dating under pungkulorna, ska skjuta honom genom och göra armhål fisar och prutta med munen, eftersom jag saknar egenskaper och kapacitet vill jag inte göra värre därför låter jag honom ta tron till min herre." Ungefär som en same med gibbon attityd när han vill ha en banan. ""Vart var du när jag var i London och dansa till The Jam's... ?" Ute på gatorna och skratta åt samerna för vilka monglidasärdrag folket består av när de ger sig på hiphop. Din chipchop stil lät värre än polsk mazurka, som sagt jag behöver inte ens skriva nåt till dig för kunna få dig ur balans, själva "låten" är bevis vilken vekling och löjeväckande person du är i högsta grad. Din fejkade hiphop lät värre än mina blatte kompisar som inte kan svenska. Ta på dig din folkdräkt, dina renar, dina lappeskor, se till att samlas runt majstången och börja rappa hur svårt livet är som same och renskötare för just nu är du mindre än en nolla din lille pungråtta. *klappar lilla valpen* Ska vi leka kasta pinne? *kastar pinnen* Få se nu om du hittar pinnen och kommer med den. *hånler* "Fattar fortfarande inte vad som är industry med Masterlast. Det är, som Fidden (tror jag) sa, en blek kopia av ett redan asdåligt band som heter Guano Apes. Med beats på det." Svar: "Masterlast spelar industriell musik, vilket alltså är en subgenre till metal."
  3. Dating

    Masterlast

    "Nej dom sysslade inte med ravemusik" "Acid House, kallades det." Bra Danne. 😳 Ta och skriv lite hiphop texter om hur illa köttbullarna smakade.
  4. Dating

    Masterlast

    "Du har ju fan ingen koll alls. Sluta nu innan du gör bort dig totalt" Bra argument, Danne, vi kanske inte ska prata om rave eller hiphop där jag kommer omvandla dig till en hästfluga.
  5. Dating

    Masterlast

    Masterlast spelar industriell musik, vilket alltså är en subgenre till metal. Med andra ord kan man säga att Masterlast spelar industri metal även om de finns folk som påstår att dem spelar metal och inte industri.
  6. Dating

    Masterlast

    Acid House är en inriktining till ravekategorin, precis som jungel, techno och andra grenar som finns inom ravenkulturen och sedan är inte deras musik Acid House, långt ifrån. Har du verkligen stenkoll på dina gator?
  7. Dating

    Masterlast

    Nähe, vad sysslade KLF på den tiden då? Pop?
  8. Dating

    Masterlast

    "Nej, KLF var inte rave" Nej, KLF var en grupp som sysslade med ravemusik under den tiden man ansåg vara rave.
  9. Dating

    Masterlast

    Klf var en grupp som sysslade med "rave" musik på den samtiden som gruppen höll på musik medan idag skulle man kunna placera gruppen inom popkategorin. Märks att du har tydligt koll på dina gator, liksom dina potatisbullar. Masterlast är en grupp som sysslar med industri musik, precis som NiN.
  10. Dating

    Masterlast

    Och KLF låter som hiphop? Om du inte visste så har KLF house electronic inslag på sina låtar, men bra koll du har danne, har du lika koll på dina gator också?
  11. Dating

    Masterlast

    "Förutom hiphoppen i början" Förstår inte riktigt de där med hiphop i början hur ni får de ihop men i början låter trummorna som house electronic blandade med mellanöst röst.
  12. Dating

    Masterlast

    "Det blir inte industry bara för att man har en medlem som spelar "machines"." Ok, vad är Masterlast för musik? Placera de i en kategori fack. "...det blir inte automatiskt industry för att en snubbe lägger keffa hiphop-beats bakom bandet." Hiphop beats? Jag vet att du har "love for the streets" och låter beaten slå på din skalle och tror allting handlar om chipchop stilen, men att gå så lång att tro att Masterlast är metal och inte industri är fåfäng precis som din signatur "Still got love for the streets". Varför jag bedömder deras musik för industri är för alla andra metalexperter säger samma sak. Jag trodde också att Masterlast var metalmusik därför vill jag veta vad NI tycker de spelar för musik?
  13. Dating

    Masterlast

    Intressant... nu börja vi komma nåt vart.
  14. Dating

    Masterlast

    Intressant, Masterlast är industri musik och inte metal.
  15. Dating

    Masterlast

    "Skall man motivera masterlast betyder det ju att man på något sätt skall understöda deras verksamhet, typ köpa skiva," Du är väl inte tvingad och köpa deras skiva? "Du vill att andra ska motivera varför man ska lyssna på Masterlast?" Citat: "Ni som har hört MasterLast berätta vad ni tycker om dem och motivera gärna varför MasterLast är bra eller dåligt." Jag har inte fått svar på min fråga; "Rummet vi befinner oss heter det inte 'Musik- och sajttips'?" Är det inte meningen man ska tipsa om musiksajter i detta rummet?
×
×
  • Skapa ny...