Jump to content
Annons

Markus Alexei

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. (Oj, något hemskt hände med min vackra post! Gissar att jag missat någon FAQ någonstans. 😛) Det tog emot att spamma forumet med sju nya trådar, så jag slängde upp alla i en endaste stor post. Nu är den inte lika översiktbar längre, dock. Ska försöka fixa efter jag läst igenom FAQs.
  2. Jag jobbar som flashprogrammerare på king.com, och driver ett eget företag som utvecklar (och driver, i och med att vi gått gold) ett MMORPG. Märkligt, har för mig jag sa "siten". ;-) Länk till låtarna: https://www.studio.se/index.php?act=ST&f=8&t=28021
  3. Jag hade aldrig satt på stora spenderarbyxorna på allvar förut, så jag tänkte att jag skulle få det ut ur systemet. Så jag gick in på någon webbshop och shoppade loss för ett antal tio tusen. 😛 Nu var detta sex månader sedan, men:
  4. Min presentation: https://www.studio.se/index.php?act=ST&f=30&t=28019 För samtliga låtar gäller: ARTIST/GRUPP: Markus Alexei GENRE: Electronica KOMPOSITÖR: Markus Persson PRODUCENT: Markus Persson INSPELNINGSÅR: 1996-2006 FORMAT: MP3 STATUS: Färdig demo. LÅTNAMN: What's My Name (part 2) LÅTLÄNGD: 3:17 STORLEK: 3.6 MB LÅTLÄNK: What's My Name (part 2) - Hyfsat lugn låt. Tror den faktiskt är helt osläppt hittills. LÅTNAMN: My Personal Agenda LÅTLÄNGD: 4:43 STORLEK: 6.5 MB LÅTLÄNK: My Personal Agenda - Väldigt struliga trummor. En av mina favoriter. LÅTNAMN: The Protocol Specification Must Exist Somewhere LÅTLÄNGD: 3:28 STORLEK: 3.2 MB LÅTLÄNK: The Protocol Specification Must Exist Somewhere - En lite äldre låt LÅTNAMN: Satan Looks After My Children LÅTLÄNGD: 5:51 STORLEK: 7.0 MB LÅTLÄNK: Satan Looks After My Children - Pads och sönderklippta trummor LÅTNAMN: Pull Up Into A Bridge LÅTLÄNGD: 4:09 STORLEK: 5.8 MB LÅTLÄNK: Pull Up Into A Bridge - Lite för högt mixad. Basfestival, men förhoppningsvis utan att bli trancejobbig. LÅTNAMN: Monosaccharide LÅTLÄNGD: 5:44 STORLEK: 6.9 MB LÅTLÄNK: Monosaccharide - "Musikvideo" finns på http://www.markusalexei.net/monosaccharide/ LÅTNAMN: megadzine LÅTLÄNGD: 5:06 STORLEK: 8.1 MB LÅTLÄNK: megadzine - Stressigt och nervöst. Låten skrevs som ett sätt att behandla ångest. Fler låtar (tre skivor och lite skrot) finns på http://www.markusalexei.net/. Allt gratis.
  5. Hej, jag tänkte det skulle vara spännande att prata med andra musikintresserade svenskar, så jag googlade runt ett tag, och hittade den här siten. Jag är 27 år, jobbar som spelprogrammerare, och har en jättedyr dator. Jag gör även musik under namnet "Markus Alexei" (mitt riktiga namn är Markus Persson). Ändra sedan jag upptäckte electronican någon gång tidigt 90-tal så har jag varit helt fast. Jag älskade big beat-vågen, och snöade efter det in på IDM via Aphex Twin. På senare tid har jag börjat intressera mig lite för hiphop, speciellt om den har electronicainslag. Till exempel går Max Peezay varm på min mp3-spelare. Jag gör egentligen musik för mig själv, som ett sätt att få ut lite kreativitet, och för att jag tycker att det faktiskt låter bra. När musiken är för mig själv "ger jag ut den" som theintraclinic. När jag städar upp och lägger upp på min site ger jag ut den som Markus Alexei istället. (Det är lite rörigt, men det funkar för mig) Tänkte lägga upp lite låtlänkar i demoforumet, men kom på att det kunde vara bra med en post här. :-)
×
×
  • Skapa ny...