Jump to content
Annons

hendrix

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. haha nu har jag fått det att funka. haha, ganska enkelt egentligen, borde ha förstått det först. Tack för hjälpen! 😄
  2. Sorry, jag är nybörjare, hittar inte "linjalen" 😛
  3. Går fortfarande inte, för när jag exporterar så står det "The left and right locator must be set". vart väljer man left and right locator??
  4. Alltså, först trodde jag att man skulle välja "import". men man ska alltså välja "export". Problemet är bara att det fortfarande inte funkar. Jag kan inte ens välja att spara som mp3-fil. Vart någonstans kan output vara fel inställd menar du?
  5. Hur gör jag? jag skapar en "empy"-låt och spelar in ett ljud från min midi-keyboard. jag går in i files - Import - Audio file - väljer mp3-fil och skriver in namnet men något blir fel. "det går inte att hitta filen" står det. Och tidigare har den hittat filen men då låter inte mp3-filen efteråt när jag lyssnar. Det blir med andra ord alltid något fel. 😉 Varför??? kan någon där hjälpa en hjälplös stackare? Tack på förhand
  6. hendrix

    VST Problem

    Men nu så medföljer ingen installationsfil, utan bara en mapp med filerna.
  7. hendrix

    VST Problem

    Jag har fått mina vst instrument att funka nu 😲 Men nu är det så att jag har massa andra grejer att installera som jag inte vet vart 😆 Det är bl.a. trummor i form av windows-ljud och dr8-format. I vilken mapp ska jag lägga in dom?
  8. hendrix

    VST Problem

    Aaa, där fanns det ganska mycket ;P Men, vilka är det som finns från början? Dethär är min lista: Arpache 5 Arpache SX Autopan Chorder Compress context gate Density Micro Tuner Midicontrol midiecho Note 2 cc Quantizer Stepdesigner Track control Track FX Transformer har jag lyckats lr ser det ut att bara va de som finns med från början?
  9. hendrix

    VST Problem

    hej alla glada! Jag har nydligen investerat i Cubase, och jag har börjat att lära mig det på egen hand med hjälp av instructions videos. I alla fall, när jag installerar vst:s, så kan jag sedan inte öppna dom i devices >> VST Instruments, för där finns bara de drums och synths som finns från början. vad gör jag som är fel? När jag går in i devices >> Plug-in Information, väljer rätt mapp för att sedan trycka på update så får jag inget resultat. jag installerar alla VST:s enligt installationsfilerna, och jag lägger dom i mappen vst plugins i cubase sx3 i steinberg i programmappen. Jag behöver hjälp snabbt!, så jag är väldigt tacksam!
  10. Hej alla! Jag är ny här, och jag har letat efter en prisvärd kurs i musikproducering i närheten av Stockholm, men ej hittat. Så jag undrar om det är någon här som kan rekomendera någon kurs i närheten av Stockholm. Jag är mest intresserad av Logic och Pro Tools.
×
×
  • Skapa ny...