Jump to content
Annons

Mathie

Medlem
  • Antal inlägg

    47
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Mathie

  • Födelsedag 1984-04-09

Om mig

  • Kön
    Man

Min musik online

Socialt

  • Skype
    mathie134@hotmail.com
  1. JJRockford: Win 7 Claes: Vad menar du? Jag köpte mer RAM när den gick segt vid redigeringen.
  2. Jag redigerar stora ljudfiler (3 st 120 minuters 128bit MP3:or) i Cool Edit Pro (ja, jag vet men har man väl fastnat i ett enkelt program så fortsätter man) på min Intel Core 2 Duo CPU E4500 2.20 GHz. Men efter några minuter så tar det 3-4 sekunder för programmet att reagera på högerklick och allt går lite segare trots att jag har slängt in 6 GB RAM i den. Det är ett helvete och sitta och redigera med denna extratid. Hur gör jag så det går lätt och smidigt och redigera mina filer? Jag har ju hört att RAM is the shit när det kommer till och redigera, är det något mer man ska göra? Hjälp!
  3. Jag kopplade in min mick i Alto Voice Plus och kopplade sen in Alton i min mixer. När jag sjunger så kommer det inte in nån signal till Alto, phantom-knappen blinkar bara rött. Jag har provat och kört utan pantom knappen intryckt och även provat med lineknappen intrckt men den kommer inte in någon signal från micken. Här är manualen: http://www.altoproaudio.com/manual/VOICE%20plus_English.pdf Förstår inte alls vad som är fel.. Lite hjälp skulle vara uppskattat! Tack! //Mathie
  4. Får se hur jag gör. Funderar starkt på och fixa ett distributionsavtal.. Tack som fan för alla svar!
  5. Ok. tack för alla svar! jag tänkte en upplaga på 500 skivor ungefär.
  6. Ok. Men om en oetablerad artist läpper platta, är det bättre och starta eget bolag och släppa igenom då eller?
  7. Varför startar artister egna bolag för endast egna släpp? Visst att man får bestämma allt själv men vad är det bra för mer? Varför inte släppa allt själv utan bolag isåfall?
  8. Ok.. Tack grabbar! jag mena inte att du skulle skriva ut allt.. bara skriva ut att t.ex Am är C,D och F på piano.. Thanks anyways..
  9. ok.. Hur menar du då? Kan du skriva ut ackorden? Jag vet inte vilka tangenter man trycker ner för och ta "Am" på piano till exempel.. 😆
  10. Jag vill ha Elegi-instrumentalen och kan bara lira keyboard. Någon som vet hur man tar fram alla ackord i låten till piano? Här är länk till gitarr ackorden Tacksam för svar!
  11. Jag har lärt mig allt jag kan själv hemma och tycker jag kan det mesta. Grejen är att jag har ingenting om mina kunskaper på papper, vill man jobba med musik så måste man i de flesta fall ha någon sorts utbildning på papper.
  12. Mathie

    Producentutbildning?

    Sökte till Musikproducentprogrammet i Norrköping och skulle precis få reda på tider för intervjuer då jag fick ett mail om att de avbryter årets intagning! Blev j*****t irriterad på detta och undrar nu vart utbildningen finns mer nånstanns? Jag är sugen på och plugga till studiotekniker eller ljudtekniker, om inte musikproducentprog finns. Vet ni vart dessa linjer finns? Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...