Jump to content
Annons

Jimmy Glace

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tror inte jag behöver någon hjälp iallfall. Härifrån fick man ju ingen hjälp ifrån vilket som. Jag laddade bara ner AV VCS Voice Changer Software 4.0.51 Diamond English inkl Keygen. Så gick allt grejt 😆
  2. Tja, jag har originalen och med dom så vill jag att någon kan skapa svenska ord. Annars så kan jag säga dom ord som någon senare kan effekt pyssla med.
  3. Jag Jimmy martinsson har tagit på mig ett project. Ett ljud project ^^ Där Half-life dubbas till svenska. Nu tror ni säkert alla att det blir ambitös löst slut resultat men det kan jag säga att det blir det inte. 80 % utav HL 1 är dubbat till svenska änn så länge. Ganska så snart klart. Har haft en polare samt en tjej polare till hjälp med projectet så det blir röst variation. Jag har lagt krav på dom också så det blir inga klena skrik te.x. Det lät töntigt i början med svenskt inlägg men jag säger då det att det blev snabbt välkomnat. Det känns mer verkligt med sitt (svenska) riktiga språk i användning också. Jag lägger snart ut det som en mod till HL 1. http://www.gamereactor.se/forum/?forum=2&t...9ebad504a5f82ed Men jag har fått ljud effekts problem bara 🙁 Om någon känner för att jobba med detta projekt så snälla säg till. jag kommer att dela ut mycket ära till dom som jobbat/deltagit i detta projekt. Det tekniska är att det finns en dator i hallarna på half-life som pratar slumpmässiga saker. det är ca 40 ord som den kombinerar så att det blir meningar utav det. Jag behöver någon som kan förvandla dom orden till svenska. Också så att det låter likt originalet. Snälla, säg att någon kan? Jag har röstskådespelat i hela veckor 😮 Kan någon bli vår ljudtekniker? Tack för ni läste.
  4. Tjaa, det kan ju vara något. Fanns så mycket på det här Forumet så jag tog denna tråd bara för att det var det ända jag kännde igen. Men skall kolla.
  5. Så. . .Kan någon hjälpa oss? Lägg in en intresse anmälan i denna tråd i sånna fall 😉 Vi behöver en desperat*ber väldigt snällt*
  6. Kom igen SNälla. Kan någon fixa 6 ljudfiler med effekter åt detta project? BTW jag spelalde in den kvinnliga röstskådespelaren idag, hon som jag valde var fan riktigt bra på att efterlikna 😎 Kan någon mixa åt oss?
  7. Det tekniska är att det finns en dator i hallarna på half-life som pratar slumpmässiga saker. det är ca 40 ord som den kombinerar så att det blir meningar utav det. Jag behöver någon som kan förvandla dom orden till svenska. Också så att det låter likt originalet. Snälla, säg att någon kan? Jag har röstskådespelat i hela veckor 😎 Kan någon bli vår ljudtekniker?
  8. Jag Jimmy martinsson har tagit på mig ett project. Ett ljud project ^^ Där Half-life dubbas till svenska. Nu tror ni säkert alla att det blir ambitös löst slut resultat men det kan jag säga att det blir det inte. 80 % utav HL 1 är dubbat till svenska änn så länge. Ganska så snart klart. Har haft en polare samt en tjej polare till hjälp med projectet så det blir röst variation. Jag har lagt krav på dom också så det blir inga klena skrik te.x. Det lät töntigt i början med svenskt inlägg men jag säger då det att det blev snabbt välkomnat. Det känns mer verkligt med sitt (svenska) riktiga språk i användning också. Jag lägger snart ut det som en mod till HL 1. http://www.gamereactor.se/forum/?forum=2&t...9ebad504a5f82ed Men jag har fått ljud effekts problem bara 😱 Om någon känner för att jobba med detta projekt så snälla säg till. jag kommer att dela ut mycket ära till dom som jobbat/deltagit i detta projekt. Tack för ni läste.
×
×
  • Skapa ny...