Jump to content
Annons

Instigator

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag kom till sist på hur d funkade. Fast jag hade ett litet helv* innan. Visade sig att jag inte fick nåt ljud när jag exporterade mina miditrummor som WAV. Men som ..eh..AIFF var det nog, då funkar det minsann! Nu har jag trummor. Med lite reverb. Jag är nöjd =)
  2. Nix, den -som det verkar- trevliga grejen finns nog inte med i LE, jag har letat och läst manualen, men nix. Fast nu har jag en bonusfråga; MIDI-inspelningar kommer ju inte med när man gör en audio mixdown, tydligen måste man göra ett audiospår av MIDI:n först, men hur då? Manualen hade inget att säga på den punkten!
  3. Aha! Tack så mycket, det tog en liten stund att komma på men nu kan jag göra lite loopar i cubase till att börja med. Sweet!
  4. Instigator

    Trummor? Hurdå?

    Här kommer värsta nybörjarfrågan från värsta nybörjaren med två dagars erfarenhet av cubase =) Har börjat leka lite med cubase LE som jag fick med mitt nya ljudkort, har fattat hur jag spelar in lite gitarr och såntdära, MEN! Jag vill ha trummor också, vilket verkar vara lättare sagt än gjort för oss som inte har något MIDI-keyboard...ännu. Frågan är alltså; finns det något käckt litet -gärna freeware eller billigt- program som man kan göra midislingor i och sedan plocka in i cubase eller går det att göra på plats i cubase kanske?
×
×
  • Skapa ny...