Jump to content
Annons

maxarn

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Hör gärna. Frågan är hur man ska ordna det bara i portan. Det enda jag kan komma på är att skicka in en wav i den. Jag undviker att sjunga själv så mycket som möjligt när någon kan höra Har varken text eller melodi. Brukar ha en melodi i tankarna i bland, men inte den här gången Men jag hade väl tänkt mig nått i stil med layne staley i låten damn that river. Man kan säkert höra influenser från den i den här.
  2. Ok, ska ta bort bas från gitarrerna. Jag vet inte hur mycket jag kan göra åt själva ljudet på trummorna per sampling. Allt är gjort i en zoom mrs 1266. Vad jag vet (måste kolla manualen) så går det inte att lägga särskillt mycket effekter per sampling, det enda jag kan komma på som man kan mecka med är är pitch och panorering. Men jag kan ju testa andra samplingar förstås. Vad du menar med solot är bl.a. att det är för högt va? Tyckte också det först, men en annan jag känner sa att det var bra så jag blev förvirrad .
  3. Kul att det fanns nått bra, men hur är ljudet? Funkar trummorna?
  4. LÅTNAMN: Drugged up leprechauns, idunno ARTIST/GRUPP: ingen som nån känner till. GENRE: skulle kunna vara metal, kanske grunge, vad tycker du? jag vet inte LÅTLÄNGD: 4.16 KOMPOSITÖR: insändaren PRODUCENT: insändaren EV. MEDVERKANDE: ingen, eller jo insändaren INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: 10MB STATUS: Skulle nästan kunna vara klar. LÅTLÄNK: http://mystile.org/maxarn/Druggedupleprechauns.mp3 Jag vet inte om den här ska in i samarbeten eller in här på demo, men just nu så saknas uppenbarligen sång. Sen vet jag inte om mixen duger, eller om nått annat suger. Behöver lite input. Nått som jag hade tänkt göra om är versen efter solot som kommer tillbaka lite abrupt, typ som inget hänt, vilket låter lite konstigt. Jag skulle gärna ta emot ett erbjudande om att lägga sång, eller att göra om trummor - jag är ingen trummis själv.
×
×
  • Skapa ny...