Jump to content
Annons

Hassebo

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Sundsvall
  1. Jo, provlyssning är ju det bästa alternativet i slutändan. Tänkte glida in på Musikbörsen och lyssna lite på deras utbud i eftermiddag. Tyvärr har dom väl dock inte alla modeller som jag är intresserad av. Just nu känns iaf HS50'n intressant med Event TR-5 som outsider. Nu har jag dock fått nys på ännu ett alternativ som känns riktigt intressant. Alesis M1 aktiv MK2 känns väldigt lockande. Den ska även klara av frekvenser ner till 38 Hz och rekommenderas lite här och där på nätet. Djungelsnåren blir tätare....
  2. Jovisst, lågbasfrekvenserna missar man ju överlag med de mindre monitorerna om man inte hänger på en subbas. Men annars då. Du som både använt HS50 och PM-0.5. Vilka skulle du helst rekommendera? Det viktigaste för mig är ju att monitorerna är så ärliga som möjligt så att mixen sedan låter tillfredsställande när jag spelar den i andra ljudsystem (konstiga krav va... 😉 ).
  3. Jag är på jakt efter en aktiv studiomonitor som ligger i prisklassen 3-4000. De monitorer som jag haft ett extra öga på är bl.a. Event tr-5 som fick bra betyg i Studio, samt Fostexs pm-05. Nyligen stötte jag dock på Yamaha HS50 M. En monitor som det dragits paralleller till Yamahas flaggskepp NS-10 med och som jag sett många lovord om när jag googlat runt. Är det någon i sällskapet som har erfarenheter kring denna monitor? Jag har hittat den för 3000:- / paret på ett ställe vilket känns som ett mkt fördelaktigt pris! Monitorn är tänkt att användas i min "hemmastudio" i lägenheten.
×
×
  • Skapa ny...