Jump to content
Annons

suitsork

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. kan ni inte lägga ut den i reason format?
  2. Vad beror det på att jag har problem att spela upp vissa låtar i reason? Jag har en pentium M745 1,8. Det bör väll räcka, eller? Jag som trodde jag hade en styv dator. Eller är det ljudkortet det hänger på?
  3. Hur mycket datorkraft behöver man för sådan här produktion?? Jag har en centrino 1.8 räcker det? Jag hade inga problem att spela i upp den i reason alla fall.
  4. ok, nu har jag skaffat mig lite grejor. Det blev reason. Jag har sedan tidigare en laptop(thinkpad T42p) och har beställt ett par Krk rp5 behöver nu bara ett ljudkort och nån bräda att spela på. Jag tänkte det kanske kunde vara en ide att satsa på ett ljudkort där cubase SL ingår.
  5. I Reason 3 finns det ju inbyggda mastringsenheter som funkar fint. kan jag föra över matriallet sen till Cubase om jag skulle vilja lägga på nån röst?
  6. Reason räcker säkert rätt långt! cubase,, bara dyrt? Nja, dyrt är det, men det är ju ett produktionsverktyg som är bland de största som finns. (Varken sagt att det är bäst eller störst!) Om det inte hänt mycket med Reason senaste versionerna så är en skillnad att Reason inte spelar upp midi på externa enheter. Ingen MIDI OUT helt enkelt. Reason och Cubase "synkas" / kopplas ihop med ReWire och man har då integrerat alla de saker som finns i Reason med Cubase. Det är fortfarande två separata prg, men nu kan du spela in syntarna i Reason direkt ner på ett audiospår i Cubase, som om det vore en VST-synt eller ett externt intrument. Det finns många fördelar med kombinationen, men det är mycket pengar! Cubase är dessutom ett prg som är svårare att lära sig, och inte lika intuitivt som Reason. Reason uppmanar dig att skapa, Cubase kräver att du vet vad du gör. Låter som det är en bra ide att börja i reason då.
  7. men vad är grejen med att köra reason tillsammans med cubase då?? Ursäkta dessa basic frågor, men vill hitta något jag kan börja med. Jag har ett midi-klaviatur och en thinkpad t42p
  8. ok, men vad är Pattern?? Vilken kombination skulle ni rekomendera då för dance?
  9. Jag tänkte börja med lite techno/house produktioner. Inga liveinspelningar, sång etc. Skulle jag klara mig med endast reason? Eller måste jag ochså ha en sequenser som Cubase??
×
×
  • Skapa ny...