Jump to content
Annons

Entombed

Medlem
  • Antal inlägg

    36
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej Lundin, Tack så hemskt för svaret! Att stänga av Local mode verkar ju absolut vara ett steg i rätt riktning! Det stämmer, i nuläget kör jag Axiom 25 mot datorn via USB. Ska kolla om det finns nåt MIDI-interface i min lokala musikaffär, imorgon förhoppningsvis. Jag testar detta så fort jag hinner och återkommer. Tusen tack än en gång!
  2. Tja, Mycket möjligt att jag befinner mig i fel forum men i så fall får mod gärna flytta på tråden. Har en Roland GR-20 gitarrsynth som jag vill kunna styra med en MIDI-keyboard. Har googlat som en tok men inte lyckats hitta någon bra pedagogisk beskrivning för hur man fixar detta. Jag har gett upp. Är det någon utav alla er genier här som skulle vilja guida mig igenom detta krångel? Kör Cubase Elements 6, Presonus FP10, Axiom 25 och en GR-20. Vore så grymt tacksam för hjälp!
  3. Hej! Jag menar en fristående reverb-enhet. http://www.fender.com/products/search.php?partno=0217500000
  4. Sitter någon här inne med kunskapen om vilken sorts kabel som är att rekommendera att ha mellan en Fender reverb-enhet och förstärkaren - instrumentkabel eller förstärkarkabel? Tack på förhand!
  5. Glömde ju berätta att jag lämnade in toppen på service och att den nu är stötfri. Tack alla som tog sig tid att svara!:-)
  6. Nu kommer jag antagligen framstå som riktigt korkad, men vad exakt är radiatorkretsen?
  7. Hej! Om det nu är potentialskillnad, kan man göra något för att slippa få stötar?
  8. Hej! Ursäkta att jag var otydlig. Det var ingen rejäl kyss, det var mer ett obehagligt "pirr" eller hur man nu ska beskriva det.
  9. Hej! Den sitter i ett jordat uttag. Det finns en Ground-switch på förstärkaren som är på On. Kan man göra något åt stötandet eller är det bara något man får leva med? Om det nu är ofarligt vill säja.
  10. Hoppsan! 🙁 Får tacka för att du eventuellt har räddat livet på mig! Ska ta och ringa lokala 4Sound-butiken imorgon och höra om de har möjlighet att ta en titt på den.
  11. Fick som sagt en stöt av förstärkaren när jag stoppade in gitarrkabeln i inputen på förstärkaren. Vet någon vad det kan bero på? Kan det vara ett problem som kan förstöra stärkaren och/eller rent av ta livet av en? Det är en äldre Fender rörstärkare. Tack på förhand!
  12. Tack för tipset! OM man nu inte skulle komma fram till vilket träslag gitarren är tillverkad i - finns det då nåt "allround-träslag" man skulle kunna använda?
×
×
  • Skapa ny...