Jump to content
Annons

Pelle Rylander

Medlem
  • Antal inlägg

    267
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Pelle Rylander

  1. Tjena - och välkommen hit!

    Kul och se fler ur min egen generation här (är 47).

    Gamla goa ELO.....går det verkligen att copya det soundet? Shangrilah.... Dont bring me down.....Tightrope....

    *jag ryser* STÅPÄLS!

  2. Ursäkt om jag skrev lite flummigt, Jag syftade inte på tiden nirvana var i studion utan att dom var plågade konstnärer som ställde till med besvär för alla som var involverade med dom. Sånt beteende tolereras inte från nysignade artister idag, oftast. jag skulle ha delat upp sista stycken i en punkt 2 och punkt 3.

    Och britney gör comeback.

    🙂

    Och SPICE GIRLS!!!! eeeeowwwww....

  3. Tjena bah - och välkommen!

    Jag är en mera singer-sångwritare...men min grabb & hans kompis har ett band som heter Schas! (tidigare OkunskapR) Grabben kallar sig Petunion, och polaren Retur.

    Retur finns här inne vet jag.

    I vilket fall - bärs finns i kylen - slå dig ner!

  4. Få se nu....

    En dag när jag var ute och promenerade i ösregnet (jag älskar ösregn - när jag kan sitta och titta på det genom fönstret) blev jag väldans trött i benet. Så såg jag mig om efter nånstans att sitta. Och se! Där fanns en parkbänk. Jag satte mig ner och vilade och försökte tända en fuktig cigg. När jag reste mig, utvilad och genomvåt, kände jag att en gammal tidning fastnat i baken på byxorna. Jag slet bort den och slängde den i huvet på en irriterande gammal gubbe som bara råkade passera.

    Nästa dag, när jag skulle slänga brallorna i tvättet, såg jag ett avtryck från den där tidningen i rumpen på byxorna. Jag höll upp dem framför spegeln, och där! fanns en länk till detta forum.

    Så....jag hittade alltså hit via tidningen!

×
×
  • Skapa ny...