Jump to content
Annons

Legal Element

Medlem
  • Antal inlägg

    76
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Legal Element

  1. När jag satt på Kumla(innan rymmningen) hade Svartenbrandt en son som tydligen var grymm på melodier och inte visste riktigt vart han skulle göra av dom! Svartis snackade om "BIG DEALS" och baltikum men jag var skeptisk.... Det här kanske är det viktigaste tronskiftet inom POPEN som Stickan Anderssons adepter har missat eller helt enkelt kapitulerat inför! Dom sålde ju ut PolarStudion till ett Nigeriabolag som ville ta över Fiskpinnemonopolet i Skandinavien utan att B. Tretow blev hörsammad! Fyy Faaan, jag vill också bli hörsammad lite då och då som ett bevis på att jag faktisk har frigång på Studioforumets IRL!

    PS: Jag vet vem som försökte lära Christer Pettersson att spela gitarr!!!

    visst suger det att sitta på öppen?

  2. Nej - det enda jag kan komma på som för alltid borde bannlysas och lagförbjudas är nog:

    Samplad val-/delfinsång. Fast är det ett instrument?

    huvudet på spiken! det är det värsta jag vet. fattar inte hur de kan ha sånt skit på avslappningsskivor.. aldrig kunnat koppla av till skrikande fiskar (som inte ens är fiskar, falska skitdjur är vad de är).

  3. Är du säkerpå det här Majken. Att bara för att processorn endast använder en sockel så ser Windows det hela som en processor. Jag har två Dual-Core datorer. Den ena med en AMD X2 4800 och den amdra med en Intel Dual-Core. Kollar jag system informationen i XP visar båda datorerna upp två processorer. Det finns förövrigt en Dual-Core hotfix släppt av MS för XP KB896256 heter den.

    Bosse

    lite off topic, men ar det bosse som va radiopratare forr i tiden (nattliv bl a)?

  4. utmarkt val. all grym dansmusik slapps pa vinyl!

    vad fick du for pickuper? ortofon hoppas jag.

    ang lurar sa borde du kolla upp technics rp-dh 1200. de bajsar pa numark.

    bra kop iaf. nar det galler vinyl sa ska de va technics och for cd-spelare, dvd-spelare o mixerbord galler pioneer.

    edit: jag ar i riga och blir ranad av latvian gangsters varje dag sa darfor kan ja inte skriva de 3 sista bokstaverna i svenska alfabetet.

  5. Jag har alltid velat sampla basketbollar... När dom är sådär riktigt hårt pumpade och studsade mot det gröna gymnasitkgolvet så ger dom ifrån sig ett jävligt coolt "ihåligt" ljud, med en snygg efterklang... Det skulle va fräckt att pitcha några och blanda in i pukor eller kanske baskagge...

    Just det ljudet har jag också letat efter. 😉

    Var det inte Depesch Mode som tyckte att den absolut bästa virveltrumman var två ihopslagna skedar eller är det bara en myt... 🙂

    köp synthetic drums 2.

    där finns bollarna

  6. vart slår man på dessa funktioner?

    men herregud titta med dina ögon. det står ju portamento klart och tydligt i mitten

    novation1header.l.jpg

    btw.. undrar varför man köper v-station när polyiblit finns gratis

  7. 🙂

    vad hände?

    Med vadå? 😉

    med låten!

    det pumpar utan att pumpa eller va man ska säga. obefintliga trummor eller så äre för tydliga synthljud. började rätt hyfsat men sen grötar det ihop sig nåt djävulskt plus att när kicken kommer in så sänks volymen på ljudet som är sidechainat om du förstår.. gaina på kompressorn som får det att pumpa så slipper det bli en så konstig kontrast.

  8. Tumme upp, fast jag fruktar att en och annan artontummare kommer spricka ute i stugorna på grund av överjävligt grov bas. Kan dock vara min referensmusik som är för mjäkig...

    Tror din referensmusik är för mjäkig 😉

    Har provat att spela den här ute i stugorna och jag tyckte den basade på lika mkt som resten av musiken i samma genre. Inga döda artontummare där int.

    Borde kanske prova att backa på mullret lite o slänga upp här om nån har tid att jämföra och göra ett utlåtande?

×
×
  • Skapa ny...