Jump to content
Annons

prinsviktor

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tjenna, tack. Om du med tele/minitele menar om det är en stor eller liten kontakt är det så att den är liten men med en stor att sätta på.
  2. Tack för länken, den har jag inte sett innan. Tyvär fattar jag faktiskt inte ett smack. Tre sidor som ser precis likadana ut 🙂
  3. Tjenna Jag är i första hand förstås konstnär 😮 (vet inget om teknik) och behöver lite teknikhjälp för att spela in mina små alster. Jag har ett EMU04 ljudkort och en VTB1 preamp. Ljudkortets analoga ingångar/utgångar är liksom i stereo med två av varje. Preampen har två utgångar, en Balanced out och en Line out. Vad det är för skillnad på dessa framgår inte. På något sätt ska jag koppla denna till ljudkortet, men har ingen aning om vad för kabel jag ska använda, men den måste alltså oavsett utmynna sterodelad till ljudkortet. Sen har jag ett par hörlurar som ska till ljudkortets utgångar, men måste också vara delad. Antar att det finns någon adapter för detta som "delare"? Är tacksam om någon kan reda ut detta åt mig. Tack på förhand.
  4. Har en Fender Squire, en underbar "halvakustisk" Ibanez Talman, en Norman B18 (stålsträngad), samt en gammal Levin-nylon som var min mors.
  5. Tja, jag hoppade in i en diskussion, det var inte slutresultatet jag gav mig på, det vet jag inget om. Det är väl ungefär det jag hade skrivit om tråden hade handlat om hur han kunde förbättra sin hemsida. Jag är av den inställningen att all kritik är konstruktiv. Oavsett vad jag har lärt mig har jag alltid från olika håll fått höra "det här är rent skit, gör om!". Till slut sitter det.
  6. Nej, det är inte pajkastning på riktig låg nivå. Att använda just ordet horribelt är nog det mest sakligaste på länge. Å andra sidan har jag aldrig bedömt postarens kunnande och egenskaper inom området, utan bara konstaterat det som så många andra redan sagt, nämligen att hans egna hemsidan knappast når upp tills hans egna nivå, så att säga. Sen det här med att komma med exempel på "hur det kommer att se ut". Precis som maxwell säger själv så är inte detta alltid en självklarhet, detta brukar ha hämnande effekter. Av samma andledning skriver många konferensanläggningar inte ut sin kapacitet. Men det är ju olika.
  7. Minst hälften av alla webbsidor borde förses med stoppknapp.
  8. För det första innebär inte "handkodat" att det är så himmla mycket bättre. Alla proffs använder kraftiga programpaket som exempelvis Dreamweaver, vilket sparar tid för såväl konsulten som kunden. Får jag komma med en helt oberoende synpunkt på postarens egna hemsida - http://www.jeanmaxwell.com/ - så skulle jag säga att den är rent jäkla horribel. Istället tar jag tillfället i akt att erbjuda mina egna tjänster inom samma område, med undantaget att jag istället erbjuder kompletta visuella helhetslösningar för en fast timtaxa. Oavsett kostnad får man vad man betalar för.
  9. Tack för svaret, men det står ju i manualen att de inte ska kopplas direkt. Någan annan som kanske kan ge en stackare som mig lite hjälp?
  10. Tjenna! Har gjort som alla andra studio wannabes och gott å köpt mig en EMU 0404, VTB1 preamp och en B1. Nu är det så här att jag är totalt tekniskt okunnig (man är ju konstnär ) och behöver lite vägledning. Vad är det som ska kopplas från ljudkortet till preampen, alltså genom vilket hål och med vad för sladd? Jag har ett par studiohörlurar också, men ljudkortet har två steroingångar, och i manualen står det att de ska kopplas via en förstärkare. Betyder detta att jag behöver köpa en sterofördelare för hörlurarna, och behöver jag en seperat förstärkare eller går detta att ta via preampen? Och till sist, vilka reglage på preampen är viktigast, och varför? Tacksam för svar.
  11. Alltså, det kromatiska munspelet har ju en knapp man trycker in. Om man nu ska spela gitarr och munspel samtidigt så blir det svårt.
  12. Testade du att använda en sökmotor?
  13. Nej alltså. Dom dumpar sitt avfall med fallskärm.
×
×
  • Skapa ny...