Jump to content
Annons

Mon Roe

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det fixade sig fint! Var updateringen av firmware som inte gick och fixa på macbooken! Nu funkar allt som det ska. Tacl ändå!
  2. Japp! Rätt drivisar! Men jag ska springa iväg och uppgradera firmware på en annan dator och se om det hjälper!
  3. Har stora problem med drivisarna till mitt fireface! Är nybliven macägare och behöver experthjälp! Datorn hittar inte drivisarna eller kort vid updatering av firmware i övrigt så hittar datorn kortet och de kommunicerar, problemet är att jag inte kan göra några inställningar i fireface settings utan jag får svaret "Hardware Mismatch, this driver version requiers a new firmware"! Har inspelningar imorrn och i helgen och söker desperat efter hjälp. Använder Macbook Pro! Tacksam för all hjälp. Mvh Anders
  4. Mon Roe

    MacBook och Fireface!

    Har precis inhandlat mig ett Fireface som jag tänkt använda med min macbook. Har tyvärr lite problem med flashupdaten. I settingspanelen för rme kortet får jag svar på att hårdvaran inte passar och föreslår att jag ska uppgradera mjukvaran. När jag provar så säger updaten att varken mjukvara eller hårdvara är installerat! Nån som kör fireface med macbook och stött på samma problem?
  5. Som medlem hos mecenat får man 50% på all mjukvara från apple! Köpte Logic 7.2 för 5000:- inkl moms!!
×
×
  • Skapa ny...