Jump to content
Annons

elk

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. elk

    Yamaha dg Stomp?

    snälla, är det ingen som har haft eller har stompen?
  2. elk

    Yamaha dg Stomp?

    Hej. Jag tänkte köpa en gitarrpedal (multieffekt), men vill inte lägga för mycket pengar. Jag vet att boss gt-6 och gt-8 samt line 6 xt-live är riktigt bra. Men jag vill inte köpa en så dyr pedal. Möjligtivs om jag fick begagnad för ett bra pris. Då finns det ju såklart ett antal som är billigare och ett alternativ är Yamaha dg Stomp. Har sett lite annonser på den och är lite intresserad. Men jag har inte testat den, vilket inte är så bra. har inte superkoll, men det verkar som den har fått bra betyg lite här och var. Men vad säger ni? Hur är ljudet t ex? Låter det bara digitalt och dåligt eller känns det bra? Hur är effekterna? Kan dom som har erfarenhet från den berätta, eller om ni har något annat billigare alternativ som är bättre, så rekomendera det. Ni får tänka på att jag inte är nåt gitarrproffs så försök tänk på att jag kanske inte behöver den allra dyraste som första pedal. tack på förhand. (jag råkade posta den här tråden i allmänt-delen, vilket inte är rätt ju, men nu postar jag den här)
  3. elk

    Yamaha dg Stomp?

    oj. såg att denna tråd nog inte skulle skrivits här utan på tillbehörssidan. är det möjligt att flytta den?
  4. elk

    Yamaha dg Stomp?

    jo, visst har jag funderat på poden. men då är det ju det där med footswitch. blir ju en extra kostnad. är mer inne på pedal. någon mer måste väl ha haft stomp här..hallåå?
  5. elk

    Yamaha dg Stomp?

    Tack för info. Men om du jämför den med andra pedaler då, i samma prisklass etc? Gärna mer tips någon?
  6. elk

    Yamaha dg Stomp?

    Ok, jag har inte direkt hört positiva omdömen från den iof, men folk tycker väl olika. Helst vill jag ju ha en pedal också, visst, finns iof footswitch till..men..
  7. elk

    Yamaha dg Stomp?

    Hej. Jag tänkte köpa en gitarrpedal (multieffekt), men vill inte lägga för mycket pengar. Jag vet att boss gt-6 och gt-8 samt line 6 xt-live är riktigt bra. Men jag vill inte köpa en så dyr pedal. Möjligtivs om jag fick begagnad för ett bra pris. Då finns det ju såklart ett antal som är billigare och ett alternativ är Yamaha dg Stomp. Har sett lite annonser på den och är lite intresserad. Men jag har inte testat den, vilket inte är så bra. har inte superkoll, men det verkar som den har fått bra betyg lite här och var. Men vad säger ni? Hur är ljudet t ex? Låter det bara digitalt och dåligt eller känns det bra? Hur är effekterna? Kan dom som har erfarenhet från den berätta, eller om ni har något annat billigare alternativ som är bättre, så rekomendera det. Ni får tänka på att jag inte är nåt gitarrproffs så försök tänk på att jag kanske inte behöver den allra dyraste som första pedal. tack på förhand.
×
×
  • Skapa ny...