Jump to content
Annons

Charley

Medlem
  • Antal inlägg

    30
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Charley

  • Födelsedag 1984-05-16

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Charley

    BasGång

    HEHE! För jävla kul detta asså.. 😳
  2. Charley

    Vilken gitarr?

    Elguran: En Fender stratocaster vintage 62 Akustiska: Norman B20 Ligger även en ibanez RG inne i garderoben.. Fendern är min älskling, det är det enda jag kan säga 🙁
  3. Får man studentrabatt på inwarehouse?.. annars skulle man kunna köpa macbooken med rabatt på apple och bara köpa minnen från inwarehouse kanske?
  4. Tackar! Va precis den tråden jag behövde läsa 😳
  5. Ok, har som sagt tänkt på en vanlig macbook också. Kommer nog bli en sån i slutändan. Men man klarar sig inte med 1 gig ram eller? Kommer nog inte köra jättetunga projekt. Prisskillnaden för 1 gig och 2 gig är 4000 spänn. Helt sjukt om jag får säga det själv. Nån som vet varför det blir så mycke dyrare? bara för att dom kan ta det eller?..
  6. Tjena Tänkte köpa en macbook på grund av att jag ska börja pendla till en musikproducent utbildning i skövde från Gbg. Behöver lite tips, är väldigt dålig på Mac har bara kört PC tidigare. Jag vet att Macbook pro är det man ska ha men vet inte om jag har råd. Vad behövs i prestanda om jag ska köra typ protools med M-box kanske? har inte bestämt mig än. Klarar man sig med en vanlig macbook om man hottar upp den lite? Ram? Processor? m.m.... Vill hamna runt 12.000-15.000 om det går. /Charley
  7. ok gött får testa Det är nämligen bara när jag laddar det projektet som det händer.. är säkerligen en plugg.
  8. Charley

    Cubase problem

    Tjena Hade vart tacksam för lite hjälp med Cubase SX 3. Grejen är att jag suttit och mixat ett tag på en låt som jag spelat in, fått det att låta riktigt bra dessutom. Helt plötsligt när jag skulle öppna projektet igen laddar den allting som vanligt men när den är klar stänger sig cubase automatiskt. Jag startade om allting några gånger och efter typ 10 gånger fick jag det att funka igen. Blev självklart skitglad men lyckan varade inte länge,. Jag mixade en stund och sparade skiten och gjorde backup också. När jag skulle starta det igen dagen efter var det samma problem igen. Vet inte vad det kan vara alls. Allt är liveinspelat med instrument, alltså inga mjukvarusyntar alls, och jag använder waves pluggar. Tack på förhand för hjälp Charley
  9. Shit va denna tråden utvecklades.. 😄 Det var ju bara 3 stycken inlägg innan lunch idag hehe.. Men det är fortfarande ingen som vet nån bra phaser pedal?.. har börjat digga det ljudet som fan! Jag har en Marshall jackhammer pedal. Den har aldrig svikit mig.. väldigt robust och ger ett nice distljud kostar typ 950 spänn..
  10. OK får ta mig en titt på dom olika, glömde förresten säga att det ska vara till gitarr 😉
  11. Charley

    Stomp pedaler

    Tjena Vilka bra stomp pedaler finns det. Va intresserad av en multi-effekt pedal först men börjar bli skeptisk till den iden. Undrar därför vilka stomp pedaler som är bra och vad dom ligger på för pris. Är intresserad av delay, phaser, reverb typ.. Tack på förhand
  12. Jag har en väldigt ny data med 4 usb 2.0 portar och ingen funkade med klaviaturet. Har SP2 på datorn. Kan ju vara det. Fast förmodligen vill det bara inte funka på just min dator. Det brukar ju vara så ibland. Windows vettö.... skit!
  13. Ok! Jag testade att köpa en vanlig midi-sladd och körde med en ac 9 volts adapter. Den funkade perfekt. Ibland blir man så jävla trött på ny teknik. Man tycker att usb ska funka vid det här laget. Men jag har iallafall lärt mig ganska mycket om hur midi funkar under vägens gång, alltid nått även om man slitit av sig håret 5 gånger.
  14. jajemen, har testat allt typ. Det är nämligen när jag kryssar i enable rutan som keyboarden funkar en stund sen lägger ljudet av. Sen när jag kryssar ur den och i den igen händer samma sak igen. D.v.s. att den funkar en stund igen och se lägger av. Ingen som har en aning vad som är fel? Tappar den kontakten med ljudkortet? med programmet? fattar inget..
  15. Jag kör den via usb och har installerade den med cdn först. Sen testade jag med nya drivrutiner från nätet. Ingen skillnad.
×
×
  • Skapa ny...