Jump to content
Annons

Goddamn Guitar

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Goddamn Guitar

    MOTU 828 mk1

    Hur mycket är rimligt att ge för en sådan begagnad? Vet att mk2an går runt 6000-8000 beg men har ingen koll på mk1.
  2. tack för svaren, ska glo in de nämnda ljudkorten...
  3. ok glömde å säga att min budget inte är den bästa. Men viktigast är nog den övre varianten då det endast kommer vara vid inspelning av trummor.. Har ägt flera MOTU grejer men aldrig testat 828 eller traveler. Men där är nog prisnivån lite för hög.
  4. Har fan sökt hur mycket som helst efter det ljudkortet jag behöver. Här är kraven, hoppas det finns nån som kan hjälpa mig på vägen: Det ska vara minst 2 micpreamps. Den ska ha minst 1 adat lightpipe(alltså 8 in) Det ska vara Firewirekort. Alternativt nåt kort som har minst 10 micpreamps och går på firewire. Finns det kort jag letar efter?
  5. Midtown bestod av jag och min kollega erik. Nu är det endast erik som har namnet midtown och studion kvar, då jag letar studio på annat håll.
  6. aha, jag trodde sdts forumet lade ner för ett tag sedan, så jag slutade postade men kommer ihåg dig 😄
  7. Midtown ligger på Sveavägen... Var delägare där förut men har flyttade ut i december.
  8. Jag använder en gitarr med EMGs rakt in i en ENGL Savage till en högtalarlåda med Celestion Vintage 30.
  9. tack tack. Det hela spelades in på ett Mackie D8b bordsom jag hade i min studio innan jag flyttade ur. Mickar är inget speciellt, ett par sm57 och ADK 51 på trummorna. Basen är line från EBS fafner stärkare. Gitarrer är inspelade med en 57 och en beta 58 mixade. SÅng är också ADK A51
  10. hehe tack!! kolla www.subcyde.com för hela demon.. där kan ni lyssna på förra demon också
  11. LÅTNAMN: Warinfected ARTIST/GRUPP: Subcyde GENRE: Metal LÅTLÄNGD: 2:58 KOMPOSITÖR: Subcyde PRODUCENT: Ola Englund EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR:2005 FORMAT: mp3 STORLEK: runt 4 MB STATUS: Färdig demo Warinfected Vad tycks?
  12. När jag hade en 896 så knäppte den också rätt rejält när den gick igång. Hände varje gång. Man får se till att ha monitor out på 0 när man startar systemet.
×
×
  • Skapa ny...