Jump to content
Annons

Dark Of Light

Medlem
  • Antal inlägg

    536
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    218

Allt postat av Dark Of Light

  1. Indeed! Det är fortfarande en stor brist av chaffisar så allt det där hjälper enormt för återväxten. OK, arbetstiderna kan suga men det beror på var och hur man jobbar förstås. Bortsett från det och att bussarnas skick är apdåligt så är det ett OK jobb. Har haft värre. Blir jag kvar här forever? Fan vet och han säger inget.
  2. Nej, INGET är billigt gällande tungtrafik. Runt 15 000+kr för detta delprov. Att ta själva busskörkortet går på runt dryga 100 000 kr med halkkörningar och annat. Inget jag heller bekostade, back in the day. Det enda jag betalade då var div. småavgifter som tryck av körkort mm. Nej, min arbetsgivare (Nobina nordens största kollektivtrafikföretag med runt 13 000 anställda) har egna instruktörer mm. så det är gratis för oss. De flesta något större bussbolag bekostar YKB för sina anställda. Värre för de mindre buss & lastbilsåkerierna. Tack! Nåja, det mesta man lärt sig en gång i tiden kommer tillbaka men visst är det smånervöst då prov ska göras.
  3. Tycker jag absolut. Har på jobbet precis blivit färdig med YKB fortbildningskurs samt delprov 3. De ska förnyas var 5:e år de där rackarna. Dagens prov handlade om kör och vilotider. Inga problem för en gammal sångare... he, he... hrm Mycket siffror blir det men det gick bra, 22 poäng av 24 möjliga... Kunde gått sämre.
  4. Som jag ser det så är ju möjligheterna oändliga!
×
×
  • Skapa ny...