Jump to content
Annons

chmunken

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. tack för alla svaren! jag ska prova logic. men hur kan man fylla tangentbordet/midikeyboarden med tex trum/bas-samples?
  2. Vad betyder sequencer? Jag har precis börjat med inspelning/skapa musik med dator så jag kan inte så mycket. Men jag ska kolla i fruityloops först. tackar.
  3. chmunken

    tangentbord

    Tja! Hur kan man få ett helt vanligt tangentbord att fungera som midiklaviatur? vilket program går det att göra så i? har inte råd med en synth just nu men behöver trummor!
  4. håller man på med musik är man musiker. håller man på med konst är man konstnär. skriver man så är man författare. svårare än så är det väll inte?
  5. Jag lyssnar på punk(trall,käng,oi,77) och reggae och lite ska!
  6. Det går självklart också bra att skriva till mig här.
  7. chmunken

    Total Skandal

    Total Skandal fanzine söker recensions matrial! Vill du eller ditt band ha recension på en demo eller platta till oss. vi är inriktade på allt inom punk och reggae men även tex rock med punkinfluenser. vill ni medverka på annat sett så behövs det alltid interviuer, roliga historier, serier, reklam(skivbolag,distros,band,skivor,spelningar) osv. Total Skandal fanzine kommer säljas för ca 10-15spänn på sidan, på spelningar och kommer antagligen finnas på Östersunds bibliotek. Alla som skickar in matrial får självklar ett ex i brevlådan. maila robin@musik-forum.se för adress eller om du vill ha mer information. Ha det bra/ Total Skandal.
  8. chmunken

    BANDLOGGA

    Många posetiva inlägg:) Bilder har jag på en annan dator, lovar att jag lägger upp senare! ni som är intresserade kan maila mig på robin@musik-forum.se
  9. chmunken

    BANDLOGGA

    Tjabbahej! Om du eller ditt band behöver en logga eller liknande så är det bara att höra av sig till mig! Jag ritar logos helt gratis! Ha det gött! /Chmunken.
  10. chmunken

    Sampla

    Om det ska låta bra, ja. Ingen tvekan. aja okej, de får det bli så, vill inte ha nått taskigt ljud med tex en nerdämpad trumma eller något i bakgrunden. aja tack för svaren! ska föresten göra egna sampels sen när jag fixat lite prylar för inspelning.
  11. chmunken

    Sampla

    okej, vilka/vilket program kan jag använda för det? äger just nu Adobe Audition 1.5, Wavelab och Cubase SX. Tack för snabba svar!
  12. chmunken

    Sampla

    kanske postade i fel forum nu:P
×
×
  • Skapa ny...