Jump to content
Annons

unitmx

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om unitmx

  • Födelsedag 1988-03-24

Om mig

Socialt

  • Skype
    ehsan@live.se
  • Yahoo
    i_unit_i
  1. unitmx

    Ny Studio

    tack för svaret.. men så ni rekommenderar inte att köra med PC?? de e för att jag e van vid cubase liksom de e det största anledningen:p annas måste jag lägga lite tid på att lära in mig protools.. okey det kommer inte t så långt tid för alla program e nästan likadana... men jag vill ha synt för att ha lite extra ljud liksom reason har sina inbyggda ljud o ja man kan köpa refills men skulle det inte vara bättre med en synt? jag tänkte själv på en av Nord produkterna faktisk men de e bara vad jag har sett... jaa jag hade tänkt mig att köpa Waves SSL paketet. olite er om micar behöver jag veta,som sagt de e rap/rnb o lite pop musik som kommer spelas in... vilken mic rekommenderar ni då? o kablar o stativ o sådana små grejer vet jag jo att jag måste köpa jag menade mest om de e nåt stor som behövs:p o en sak till så ni rekommenderar inte C|24?
  2. unitmx

    Ny Studio

    tjänare alla musiker o producenter. jag har fått pengar nu o ska bygga min studio, budgeten ligger på 250,000 kr så jag vill kunna få en hyfsad bra studio:p jag håller på med rap,rnb o lite pop musik(göra beats till inspelning o mixning o mastering), just nu kör jag mest på Reason4 o Cubase3 så de flesta grejerna vi gör e digitalt... jag vill köpa allt på nyss så det jag har räknat med att köpa är: Ljudkort mixerbord mic kompressor 1 / 2 st syntar MPC Monitors effekter 1 hardware sampler kanske och en PC jag vill ha lite hjälp med val av sakerna, jag själv har inte så bra koll på vad som finns ute så jag vill veta vad ni hade köpt med de pengarna om ni va i min situation:p jag själv e sugen på Digidesigns C|24 mixerbord... och kan själv hitta en bra PC men andra grejerna vill jag ha lite hjälp med:D senare ska vi bygga om lokalen oxå så jag komemr behöva hjälp med det lite senare oxå😄 jag väntar på eran svar föresten e det nåt som jag har glömt ?
  3. du kan lägga delayen var du vill! bara tryck på den där knappen som ser ut som en högtalare
  4. unitmx

    VST i Reason

    jaa jag har fixat den nu 😎 jag gjorde som du sa!! men min fråga va det att om man kan lägga vst i reason 😮 !! tack
  5. unitmx

    VST i Reason

    jaa de va ReWired.dll:D allså jag har inte fattat nånting än :S!! jag e nybörjaare!!!! förklara lite enkel va djag ska göra !! jag vill använda " Steinberg The Grand " i reason!! de e vst plugin men jag vet inte vad jag ska göra nu 🙁 hur kan jga få in den i reason i FL6 eller nåra andra program man behöver bara lägga in de i mappen så kommer den men jag vet inte om reason 😄 nu hoppas jag att ni fattar vad jag menar 😄!! ooof så mkt jag skrev 😄
  6. unitmx

    VST i Reason

    allså nu fattar jga ingentgin .. kan du förklara exsakt vad jag ska göra!!?
  7. unitmx

    VST i Reason

    jaahaa Okeey tack så mkt 😆 håller på ladda hem Rewire.. jag skriver igen om jag behövde hjälp:p tackar
  8. unitmx

    VST i Reason

    jag kan inte så mkt om reason men skulle bara fråga om de går och använda VST Plugins i reason??
×
×
  • Skapa ny...