Jump to content
Annons

RussianRoulette

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av RussianRoulette

  1. Alltid bra med kritik eller konstruktiv kritik, mindre bra när snubben som ger den inte kan någonting. Loopar? Det är en loop, vilket du borde höra tydligt. Det är väldigt basic i hip-hop att veta vad som är loopar och inte. Inte synkar riktigt? Det är swing på beaten, kanske det du hör? Verkar som du inte riktigt vet vad du hör, men, men. Jag brukar alltid ta det med en nypa salt när ett svensk forum gnäller på engelskt uttal. Det tappar trovärdighet, du vet? Back to the lab indeed, you need a new game plan man. Because the piss ya drinkin’ ain’t strong enough. Peace!
  2. Det kändes för pretentiöst att sätta 5an först. Och vi är för blyga för medlemspresentationer 😎. Men vår hemsida är mera eller mindre uppe.
  3. LÅTNAMN: Russian Roulette ARTIST/GRUPP: R.A.P GENRE: Rap/Hiphop LÅTLÄNGD: Dunno, never heard it! KOMPOSITÖR: R.A.P PRODUCENT: R.A.P EV. MEDVERKANDE: R.A.P INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: mp3 STORLEK: Magnum STATUS: Demo, så kvalitén är inte den bästa. http://www.mixposure.com/song.php?songid=21781 Yo, lägish? Jag är ny på forumet så välkomna mig med öppna armar...dvs du checkar av låten. http://www.mixposure.com/song.php?songid=21781
×
×
  • Skapa ny...