Jump to content
Annons

Stormfågel

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Stormfågel

  • Födelsedag 1975-04-01

Om mig

  1. Stormfågel

    Merchandise

    ave! hittade inget lämpligt forum så jag postar här. kan någon tipsa om billiga saiter/affärer när det gäller merchandise? vi behöver fixa lite kul grejer att sälja på konserter men det finns en uppsjö av firmor som sysslar med sånt så jag behöver tips från folk som har handlat hos dem. vi skulle vilja fixa allt från graverade glass till smycken. tackar på förhand! /Andreas.
  2. tackar så mycket! trodde nog att de skulle vara dyrare... ingen dum idé! jag har mailat runt en del men som vanligt tar ju folk en evighet på sig att svara på ett simpelt mail. tyvärr så är min musik väldigt smal så antalet distributionsbolag är väldigt begränsat. :/ /Andreas.
  3. Shoo! Jag börjar så smått tröttna på att ligga på ett bolag & har då börjat fundera på att ge ut musiken själv. Jag tror jag har koll på grejer som att ”starta bolag” & ”pressa skivor” men absolut ingen koll what so ever på hur en distributionsdeal brukar se ut. Jag ska/har kontaktat adekvata distributionsbolag men i väntan på deras svar så tänkte jag höra med er. Tar de en engångssumma för x-antal skivor eller tar de procent på antalet sålda skivor eller…ja, hur fan funkar det helt enkelt?? Tackar på förhand! /Andreas.
  4. okej, då förstår jag. så för mig (oss) som har ett skivbolag som bör ge oss lite pengar då & då så kan det vara en smart grej alltså? back lär man ju gå då jag varken låter som eller ser ut som Britney Spears, men har någon en aning om hur mycket & hur länge man kan gå back innan Per Nuder står utanför dörren? tackar ödmjukast för alla svar! /Andreas.
  5. ave! hoppas att det här inte klassas som helt ot, men vi testar; jag undrar om någon har erfarenhet eller åsikter angående för & nackdelar med att ha sitt band som registrerat företag. man har ju en hel del utgifter & det skulle vara kul om det gick att dra av momsen tex. jag antar att det finns en massa jobbiga regler runt det hela men skulle gärna ta del av era erfarenheter i ämnet. pax! /Andreas.
×
×
  • Skapa ny...