Jump to content
Annons

aborre

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. aborre

    Phantommatning

    Tack alla! det är en alto S8
  2. aborre

    Phantommatning

    Hej! God jul! I julklapp fick jag en kondensatormik och till den ett mixerbord med phantommatning för att kunna använda den. Tydligen är det byggt så att man måste ha phantommatning på alla kanaler om man ska ha det över huvud taget. Min fråga är: Kommer mina synthmoduler och synthar ta någon skada ifall jag kopplar in dom via line in (med tele) och har slagit på phantommatningen. Kommer dom få ström i sig? Kanske inte går att phantommata genom tele ens? Tack på förhand och god jul igen!
  3. aborre

    Bass..

    I lift my hat off and say: Good morning
  4. Tack så mycket. Längesen man kände sig så välkommen^^ Med nöje, Sixties. Band nummer 1: Soul- och jazzband. Jag är keyboardist. Bandet består av mig, en bassist, trummis, gitarrist, saxofonist och sångerska. 2: Ett nystartat band. Vet knappt vad vi kommer spela. Någon slags instrumental fusion; konstiga takter och annat roligt. Trummis, bassist, 2 gitarrister, saxofon och jag på piano. 3: Carpage - typ mitt första band. Vi spelar New wave. Nån slags ganska skum, nyskapande punk. Vi är mycket otajta men det är kul ^^. Gitarrist, bassist, sångerska/gitarrist, här spelar jag trummor. 4: Remedy - oxå ett rätt gammalt band. Rock. Gitarr, gitarr/sång, trummor, jag spelar bas och sjunger. Utöver banden gör jag lite egen musik. Jobbar på en egen skiva faktiskt. Sådär, ja. Nåt mer som det undras över 😄 ?
  5. Tack! Ja, valet kändes helt rätt. Jag ska tillägga att jag spelar i ett antal band. 4 stycken för tillfället skulle jag tro 🙁. Sånt kan vara intressant för folk att veta 🙁.
  6. Tjenare! Marcus heter jag egentligen. Men på forumet kallar jag mig Aborre (om man verkligen vill så kan man få mitt efternamn att låta som denna smaskiga fisk). Aborre fick det bli pga att nicket Marcus såklart var upptaget. Nåväl, jag är mycket glad att jag hittat detta forum. Passar mig perfekt! Jag har hållit på att att spela in på egen hand här hemma i ett par år i min rätt krassliga studio. Rätt kass utrystning men den duger, den uppgraderas bit för bit. Det jag kan säga om mig själv är väl att jag inte lyckats lära mig så väldigt mycket om själva ljudtekniken på de här dryga 2 åren jag suttit här hemma och fixat (helt jättekass är jag väl i och för sig inte, men rätt kass i alla fall 🙁). Däremot har jag blivit mycket bättre när det gäller att arrangera. Jag går första året på Rytmus, ett musikgymnasium i Stockholm. Jag går på Piano där men jag var på vippen att välja musikproduktion istället. Jag har iaf ändå tillgång till skolans proffsinspelningsutrustning 🙁 och går nu Ljudteknik A (den måste alla gå). Senare kommer jag välja till frivilliga B & C. Jag ser mycket fram emot att diskutera och suga ut lärdom ur detta forum! Detta kommer bli najs 😄 . Hare bra. Simma lugnt.
  7. Jag kom hit låångt efter dig men varmt välkommen 😕
×
×
  • Skapa ny...