Jump to content
Annons

Micke

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Micke

  • Födelsedag 1969-07-19

Om mig

Socialt

  • Skype
    micke@lordbelial.com
  1. Micke

    2 st delta 1010

    Nu har jag testat att flytta omkring båda korten i dom 3 PCI-platserna som finns i datorn... tyvärr blev det inget annat resultat hur dom än satt. Inget jag kan ha glömt? Finns det någon sida på nätet som beskriver steg för steg hur man får ihop det?
  2. Micke

    2 st delta 1010

    Ok, tackar! Då skall jag testa att flyttta runt korten i datorn och se om vi får ordning på det. Om detta inte skulle hjälpa, finns det fler saker man kan testa? Det var konstigt tycker jag att det inte finns någon som helst förklaring i manualen hur man skall koppla ihop 2 eller fler kort. Behöver man koppla ihop dom sins emellan med kabel också? isåfall, vilken kabel? Ursäkta dom kanske dumma frågorna men jag har aldrig kopplat ihop flera ljudkort förr och jag hittar ingen info om det någonstans heller...
  3. Micke

    2 st delta 1010

    Jag vet inte så mycket mer om datorn än att jag tror den är på 2800 mhz, 1 gb ram.
  4. Micke

    2 st delta 1010

    Vi köpte nyss ytterligare ett M-Audio Delta 1010 ljudkort så nu har vi två stycken, och vi har ProTools M-Powered i datorn (PC med Windows XP SP2) Det är inga problem att starta och spela in i ProTools med det ena kortet installerat men så fort vi sätter in det andra kortet också så säger ProTools något i stil med "Could not find hardware..." och då går det inte ens att starta ProTools. Man kan se båda korten i "ljudkortshanteraren" där man kan ställa in massa olika saker som routing etc, och det var inga problem för datorn att hitta det nya ljudkortet för den installerade drivrutiner och allt automatiskt. Vi har dom senaste drivrutinerna (Delta_WDM_5.10.0.5051) installerade. Någon som har tips på vad man kan prova för att få ordning på det? Även tips och råd om synkning mellan korten och andra inställningar tas varm emot.
×
×
  • Skapa ny...