Jump to content
Annons

Jesus på loftet

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av Jesus på loftet

  1. Det var en bra låt Wallin. Om jag måste ge dig lite kritik så säger jag att plektrumet hördes lite för mycket. Ingen storsäljare kanske, men en bra låt! Lycka till i fortsättningen!
  2. Oh my gosh! Ingen som nämnt Nick Oliveri i Kyuss ? Om någon sett killen live (eller ens hört bandet) så förstår ni. En skönare stil finns inte och det är hans basljud som resten av dagens ökenrock, stonerrock osv. (kalla det vad ni vill) tagit efter. Vänd basen upp och ner och spela med vänster hand, så har ni Nick Oliveri.
  3. Blev nyligen tipsad av en kompis om detta forumet. Han tyckte vi skulle lägga in våran första demoinspelning av vårat komiska men fullt seriösa band " 2 Ton Satan " ... (ursäkta namnvalet alla kristna) Mitt namn är Linus, men i bandet 2 Ton Satan går jag under namnet "Jesus på loftet". Jag agerar sångare och gitarrist. Vi valde ett aningen provocerande namn en gång i tiden. Namnet har ingenting med bandet att göra... typ... Vi spelar någon form av komisk, svängig och lite vulgär punk/rock som driver med punkscenen och många andra musikscener. Jag kommer i sinom tid lägga upp några låtar, så får ni själva avgöra var ni vill kategorisera oss 😆 Just nu håller vi på att spela in en ny skiva. Vi har fått en ny medlem (just nu är vi 4) och bandet har tagits till en helt ny nivå. Om jag lägger upp någon ny låt senare så lär ni uppfatta en markant skillnad. Jag ska hur som helst försöka titta in här på Studio Forum så ofta jag kan, för jag anser det verkar vara ett bra forum... Har jag rätt? Tack för mig! /Linus
×
×
  • Skapa ny...