Jump to content
Annons

bleedingillustration

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nervositeten blev för stor då jag för närmare 8 år sedan blev tillfrågad om inte jag och mitt dåvarande band ville spela på niornas avslutningsfest.. (stor grej om man bor där jag är uppväxt). det ska tilläggas att jag i yngre dagar var med om en olycka och krossade näsbenet vilket har resulterat i att jag kan blöda näsblod närsomhelst. och vad hände sekunderna innan vi skulle upp på scenen? vitt linne (en stund iaf.). blod i hela ansiktet. gissa om vi gjorde vår bästa spelning någonsin! =) inte för att vi på något sätt var något metalband eller nåt sånt... men fan vad vi röjde den kvällen!
  2. tordA! stort tack... det där är verkligen sånt som får en att må bra!
  3. Intrigerna tätnar... =) jag uppskattar verkligen åsikterna jag läser här! och lilleman, återigen träffar han helt rätt. men det finns två typer av kritik. den första typen är bra. där möts man av en positiv energi. man får tips och råd och bemöts på ett trevligt, uppmuntrande sätt. den andra typen är den som jag har kännt av från olika parter. det som började som positivt och uppmuntrande blev helt plötsligt bara någon form utav tävling där det gäller att tracka ner på "nybörjaren". (i detta fallet oss) Visst, vi är inga professionella studiobyggare eller tekniker. men jävligt kompetenta musiker det är vi. med drömmar om att en dag kunna skapa någonting helt eget. en lokal eller ett rum där ljudet kan flöda nonstop. en studio där man sätter det som skapas, dvs musiken, i första hand. före allt vad flashiga tekniska prylar heter. keep up the good work folks! som jag sagt tidigare, alla åsikter uppskattas!
  4. Haha. Alla har olika åsikter. Glaskatten slog nog huvudet på spiken lite där känner jag. Då vi har ganska gott om kontakter så kommer vi att ligga lite lägre i prisklass. Powermacen har vi 30-40% rabatt på exempelvis.. Monitorerna får vi byggda av en kunnig monitormakare, gratis.. Men det jag vill ha är egentligen lite åsikter om den utrustning vi planerar att köpa. Är t ex digidesign att föredra före andra? och isåfall vilken modell?
  5. Svar ja. Mixern är inräknad i priset. Men siffran är väldigt oklar. Det får helt enkelt kosta vad det kostar! =) Men vi måste hålla oss inom vissa ramar... Det är inget mångmiljonprojekt direkt.. Någon som vet mer om vilka mixerbord som är att föredra?
  6. Wow. Snabba svar! Budgeten ligger mellan 200000-300000:- I nuläget... Ett nytt hus kommer byggas för detta ändamål. Ca 20 minuter från en välkänd semesterort Helt okej läge för det priset vi får marken för. Ägaren av marken kommer att betala byggmaterial för huset i sig. Material inne i studion står vi för. Alla tips gällande utrsutning uppskattas.. Kommer att skriva lite här till och från när jag har nåt nytt att komma med. Vi har för tillfället funderingar på en digidesign digital mixer. Minimum 24 kanaler. Då beslutsångest råder så uppskattar vi era åsikter! Vi har ett ganska tydligt mål, men vägen dit är lång. Åtminstone vad gäller vilken utrustning man ska skaffa. /Isaak
  7. Var hittar jag bra "guider"? Inget "bygg en hemmastudio, billigt!" Vi är ett gäng som planerar att investera i detta projekt. Alla tips är bra! Tack på förhand!
×
×
  • Skapa ny...