Jump to content
Annons

Micke H

Medlem
  • Antal inlägg

    1 263
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    13

Inlägg av Micke H

  1. 18 minuter sedan sa slejnard:

    Micke H! 😮 Det var längesen. Kul se dig 😊👍

    :wub: 

     

    9 minuter sedan sa Neosus:

    Men visst är det härligt ändå att sitta en kvart och släppa ifrån sig allt skit?

    julli-hello.GIF.2a04c637102d6bd89719bd999a1af628.GIF

    Själva skitandet har jag inga problem med. (Så länge magen är med mig.) Det är den här känslan av att "nu är jag redo att återuppta det svarta hål som är mitt liv" och så måste man ändå först ägna en minut åt att stoppa upp papper i analen i ett fruktlöst försök att göra sig själv presentabel och välluktande för resten av världen, samtidigt som man innerst inne vet att det enda som verkligen fungerar på riktigt är en spola av häcken med en trädgårdsslang.

    • Haha 1
  2. Vi ska börja använda Conventional Commits, vilket borde göra Git-loggarna bra mycket mer lättläsliga, men det tillåter även mig att undersöka möjligheten att installera semantic-release-pluggen så jag satt lite med min YML-fil och package-fil och försökte få ihop det där men när jag till slut förstått hur jag skulle kunna använda mig av min genererade access token så får jag istället felet att semantic-release försöker accessa Git-repot genom HTTPS istället för SSH och så är inte vårt Gitlab uppsatt så nu sitter jag och drar mig i skägget och funderar på om inte dricka kaffe vore bättre utnyttjande av min tid.

  3. 4 timmar sedan sa CHAE:

    @Micke H Vad händer i livet?

    Well, om 2 och en halv månad ska jag och sambon flytta till en ny lägenhet. Det första bostadsköpet för oss båda, så det är spännande att för första gången i livet sitta i stor skuld till banken. :D 

    Dessutom borde jag egentligen inte kalla min sambo för sambo, för hon är min fästmö. :D Vi förlovade oss i januari. Men "fästmö" låter så tråkigt. Sambo är roligare att säga, särskilt om man uttalar det med engelskt uttal. Sämboh typ.

    (Alltså, var är alla smileys? Jag ser enbart den jag använde på förra sidan, ingen annan dyker upp?)

    image.png.07993b037259f32a8988b9090f7c7a7a.png

    3 timmar sedan sa CHAE:

    Cthulhu Sr och Cthulhu Jr

    IMG_7813.jpeg

    Awesome!

×
×
  • Skapa ny...