Jump to content
Annons

avh

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nix, låten har försvunnit från yousendit nu.. Men alla som är intresserade av att höra låten kan ju adda min msn. andre_vifot och så det vanliga @hotmail.... Kan säga att det är en ganska chillat låt med några "kyrko"-samplingar, lite gitarr, lite trummor och lite flöjt 😎
  2. avh

    Anaru-Maria

    LÅTNAMN: Maria ARTIST/GRUPP: Anaru GENRE: Chillout LÅTLÄNGD: 4:20 PRODUCENT: Anaru INSPELNINGSÅR: 2006 FORMAT: MP3 Här är en liten låt jag gjort! Anledningen till att den "bara" är 4:20min lång är att mina ideer försvann lagom till breaket, så lät den avslutas där istället. Kommentarer mottages gära 😉 Anaru-Maria
  3. avh

    M-Audio Delta 1010LT

    Tack så mycket för den finfina bildguiden. Ska in till Musikbörsen i veckan och skaffa rätt kablar. 😄
  4. avh

    M-Audio Delta 1010LT

    aha, nu fattar jag vad som är felet. min kabel har som sagt endast 1utgång från mixern men 2st till ljudkortet. Måste vara fel sorts kabel då. Blir ju ljud men endast mono. Blir en ny runda in till Musikbörsen då och köpa rätta kablar 😆 TAck för snabba svar!
  5. avh

    M-Audio Delta 1010LT

    hmm.. har en sånhär mixer: http://www.thomann.de/prodbilder/behringer...pimx_157289.jpg Från mixern har jag en kabel kopplat till kanal1:s stereouttag.(den under midiingången) Kabeln har en vanlig steroplugg i ena änden och den delar sig till en L och en R i andra änden (Vit/Röd) Dessa ändar har jag då kopplat till kablarna från ljudkorttet. (M Audio Delta 1010LT)
  6. avh

    M-Audio Delta 1010LT

    Jo har funderat på det också.. Har kopplat kabeln från mixern som där är en steroplugg till mixern och en L/R till ljudkortet. Från ljudkortet har jag ju kopplat den analoga kabeln där det är en massa kablar ut från. Grejjen är att det räcker att jag kopplar antingen L eller R från mixern till någon av ingångarna till ljudkortet för att det ska komma ljud. Jag behöver alltså bara koplla ena sladden. Och det verkar lite konstigt. Jag vet att det kommer stereoljud från ljudkortet eftersom M-audios programvara visar att det gör det. Så felet borde ju ligga nånstans mellan ljudkortet och mixern? eller? :S
  7. avh

    M-Audio Delta 1010LT

    Hej! Har ett litet(eller ganska stort) problem med mitt ljud. Det funkar inte att panorera!' Har ett m-audio delta 1010lt-ljudkort och när jag ska panorera ljud i reason så istället för att flyttas L/R så höjs/sänks ljuden istället. Vet att det inte är mina hörlurar det beror på, för de är sprillans nya och dessutom har jag testat på andra datorer och då fugerar det. Så därför är det inte heller reason det är fel på. Har testat alla möjliga kombinationer på kablarna från mixern--->ljudkortet men inget hjälper.. Någon som vet vad problemet kan bero på? Tack!
  8. avh

    UB802+1010LT=BRUS

    Nu när jag testade med de analoga kablarna funkade det.. ...kvittar det föresten vilka rca ingångar man kopplat i? alla heter ju olika som Out 3.1 och Out 1.1 osv... Just nu har jag de kopplade i Out 1.1 (VIT) och Out 2.1 (RÖD) och ljudet låter inte helt perfekt..inte alls särskilt fylligt. EDIT: när jag ändrade till 3.1 på VIT lät det hela mycket bättre...Får man helt enkelt pröva sig fram?
  9. avh

    UB802+1010LT=BRUS

    Har ett problem med min mixer och ljudkort. Vet inte var exakt problemet ligger men hoppas få svar på det. Har köpt ett M-AUDIO DELTA 1010LT-ljudkort samt en BEHRINGER UB802-mixer. Har kopplat in de DIGITALA-kablarna man fick med ljudkortet. Har kopplat samman de töd/vita rca kablarna med en kabel som går till mixern. I mixer-kabelns andra ände finns en 1/4" stereoplugg. Stereopluggen har jag kopplat till LINE IN 1 på mixern. Har kopplat in mina lurar till mixern. Problemet är att i lurarna hörs bara brus när man spelar upp en låt. Någon som vet hur jag ska lösa detta? Kan nämna att jag i deltas control panel syns inget ljud på mastern..bara på line1..
×
×
  • Skapa ny...