Jump to content
Annons

Giannis

Medlem
  • Antal inlägg

    299
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Giannis

  1. Det ska definitivt gå. Men det är ju relativt hur mycket kraft som behövs, är du van att bounca ned så bör det inte vara något problem, tycker jag.

    Har själv gjort produktioner med betydligt sämre datorprestamda.

    Får väl tillägga att jag inte testat nån Mac Mini (även om funderat på den som exempelvis sample slave).

  2. Har generellt sett dålig kolla på exakta db-specs, RMS. osv, men hade främst tänkt på hur videon/musiken spelas upp. Kan ju ofta vara datorhögtalare, laptop-speakers eller enklare hörlurar.

    Av egen erfarenhet tycker jag att man kan få problem med för mycket bas och även att diskanten är lite vass om man inte är extra försiktig.

  3. Ja, SSD funkar såklart bra... Det är ju inga problem så sett.

    Nej, vill du ha en slimmare dator är ju den med Retina coolare, men dyrare - du får inte heller särskilt mycket bättre prestanda i musikprojekt. DVD-drive kan ju va bra att ha ibland, rätt sällan visserligen.

    Det är förmodligen inget problem att det inte går att byta ut grejerna, iom du får så höga prestanda från början. Det är ganska sällsynt att man behöver byta ut nåt i en nyare Mac.

  4. Förstår du verkligen inte att en förutsättning för att något ska va ett personangrepp är att det riktas mot en person? Vad blir din nästa anklagelse? Hets mot folkgrupp?

    Du riktade ditt övergrepp mot samtliga som gör avdrag för Spotify helt enkelt.

    Efter det kan jag väl tänka mig att det blir hets mot folkgrupp, ja - varför inte.

    • Gilla 2
  5. Skriver ett allmänt hållet inlägg. Blir därefter utsatt för rena personangrepp. Storartat. Ingen av er bestämmer vilken tråd jag ska skriva i.

    Det var inget allmänt hållet inlägg så länge du anklagar alla som gör avdrag för Spotify för fifflare. Där har du det första personangreppet.

    • Gilla 1
  6. Har ytterst svårt att tro att högre tillgång till högkvalitativ musik- och ljudteknologi kan resultera till att musiken blir sämre. Det kan ju enbart leda till något gott. Tycker dessutom inte att musiken låter sämre idag än vad den gjorde för några årtionden sedan.

    Radiosoppan, beror snarare väldigt mycket på att media idag är väldigt mycket sämre på att ta tillvara på all den kvalitet som faktiskt finns.

×
×
  • Skapa ny...