Jump to content
Annons

PsyMonk

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag kör Cubase SX2 tillsammans med Reason 2.5 Jag har lagt upp ca 16 midispår där jag styr min Novation Nova på 6 spår och olika grejer i Reason på resten av spåren. Mitt problem är nu att när jag spelar upp så är det precis som att musiken "laggar" lite då och då. Den kommer alltså lite i otakt väldigt korta stunder. Jag kör allt på en P4 2.0 GHz, 1 Gb ram. Ljudkortet är ett SB Live 5.1. Är det för klent? Jag vet att man helst ska hålla datorn så "ren" som möjligt vid musikproduktion för att minimera problem. Jag använder min dator till allt. Dvs internet, spel och bildredigering. Provade att inaktivera nätverket, dra ur nätverkssladden och stänga av antivirusprogrammet, men det blev ingen skillnad. Kanske ska formatera om och bara lägga in det allra nödvändligaste?
  2. PsyMonk

    Säger hej

    Haha japp det var det 😱
  3. Winamp och Deliplayer 2 är två spelare som klarar OGG. Tyvärr har jag ingen lösning på ditt problem med klippta ljud.
  4. Köper mycket skivor här http://www.psyshop.com En förutsättning är att man vill handla psytrance, ambient, goa, progressive trance osv... 🙂 En bra grej är att man kan förhandslyssna på alla nyare album (mp3, real)
  5. PsyMonk

    Säger hej

    Det är ett par Genelec 8020a. Har haft dem i knappt en vecka och är mycket nöjd hittils.
  6. PsyMonk

    Säger hej

    Är ny på detta forumet så jag känner mig inte riktigt hemma än. Började pilla med musik 92 när jag skaffade första musikprogrammet till Amigan och hoppade över till PC och midi i slutet på 90-talet. Jag är inte extremt produktiv utan gör lite låtar då och då när jag känner för det. Har efter ett uppehåll från musikskapandet på ca fem år nu återigen satt igång så smått igen. Kör med Cubase, Reason, en NordLead 2 och en Novation Nova plus nyinköpta monitorer från Genelec. Vet inte riktigt i vilken genre min musik passar men det är något åt instrumental electro med lite pianoslingor osv. //Ola
×
×
  • Skapa ny...