Jump to content
Annons

indie_guy

Medlem
  • Antal inlägg

    12
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nämn ett... Alltså, jag tänkte mig inte direkt något större ljudredigeringsprogram, snarare windows media player-typ.
  2. Har länge drömt om ett program där man kan välja en liten del av en låt som spelas upp om och om igen. Har en sån funktion på min mp3 och det skulle verkligen underlättar gitarrspelandet när man ska nöta in någonting om man hade det på datorn också. Någon som känner till något sådant? Det har är väll inte helt rätt ställe att fråga på, men jag kom inte på något annat...
  3. indie_guy

    Basljud.

    ursäkta för min tröghet... men exakt vad under audio
  4. indie_guy

    Basljud.

    jasså, det går! Inte så värst insatt i cubase än... Hur gör man?
  5. indie_guy

    Basljud.

    Hej. Jag brukar spela in musik på cubase sx, men har bara en gitarr och trummor. Skulle alltså behövas nått basljud. Hitills har jag kört basen på gitarren, så jag tänkte fråga om man kan göra nått med gitarrljudet så det liknar en bas? Om det inte går, finns det nått bra gratisprogram som man kan annvända? MVH Martin
  6. Nej, det är cpr filen som jag vill bränna ut, måste nämligen formatera om hårddisken. Jag trodde att det fanns nått sätt, så man bara får med filerna till just det cpr-filen som man vill bränna, men det är väll lika bra att bränna hela mappen då.
  7. Hej. Tänkte fråga om nån vet hur man ska göra om man vill bränna ut en cpr-fil på en skiva i cubase sx. Man måsta ju på nått sätt få med några av domdär småfilerna som ligger mapparna audio, images, edits och fades. Mvh Martin.
  8. Tack för svaret. Men jag fattar fortfarande inte riktigt, för när man gått in på dynamics finns bara nått som heter DeEsser, dynamics, MIDI gate och VSTDynamics. Ingen multibandkompressor. Eller menade du att man skulle gå in på effekten dynamics, och sen välja elgitarr eller bas eller nått sånt, på något sätt?
  9. Hej. På cubase sx kan man ju välja hur mycket bas och diskant-ljud man vill ha genom att böja den där linjen på olika sätt, som kommer upp dierkt när man trycker på e-knappen (edit VST channel). Men jag får inte riktigt till rätt ljud på det sättet. Finns det någån annan efekt som man kan annvända istället för den, som man ställer in bas, mellan och diskantljud på? Eller finns det kanske nån speciell effekt som man kan ladda ned, som gör så att man kan få samma ljud som från marshall-förstärkarna. Jag har nämligen en sånn, och det skulle ju vara bra att ha nån sånn effekt, så man kan få samma ljud som man har när man spelar inn, som på en spelning.
×
×
  • Skapa ny...