Jump to content
Annons

Ajizzle

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Okej tackar! låter intressant.. problemet är att mina sladdar inte passar till main out utgångarna. Vet inte vad såna utgångar kallas, men dom ser ut som en mic-ingång. Går det att få det att fungera utan att använda main out eller bör jag köpa såna sladdar?
  2. Tack Polardark, ska testa det! Jag har manualen, men förstår inte riktigt den än.. försöker lära mig vad alla termer innebär osv. Om någon annan har något annat förslag, så skriv gärna!
  3. Hej! Jag skulle behöva lite hjälp med min Behringer Eurorack UB1204-Pro. Dessa komponenter skall kopplas in: - Behringer Eurorack UB1204-Pro - EMU 0404 ljudkort - Förstärkare av äldre modell kopplad till två passiva monitorer - Rode 1000 mikrofon - Hörlurar Jag gör musik i reason 3.0 och sjunger/rappar sedan med hjälp av Adobe Audition. All utrustning har varit inkopplat tidigare men efter att min bror lånat mixern utan att fråga vet jag inte hur sladdarna ska sitta etc. Är väldigt okunnig inom området, så jag skulle behöva hjälp för att en gång för alla lära mig de enklaste handgreppen när man kopplar. Finns det flera sätt att koppla ihop det här? vilket är det enklaste? Har förgäves letat runt på nätet och här i forumet för att hitta någon sorts guide över hur man gör. Verkar som om alla utom jag kan sånt här. Vet du inte exakt hur man ska koppla min modell av mixer kan du ändå ge en ungefärlig beskrivning. Det är bättre än inget alls. Vore tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa ny...