Jump to content
Annons

bengt11

Medlem
  • Antal inlägg

    42
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Bara USB. Goody, tack, det blir en del att testa i morgon... 🙂
  2. Samma sak med ljudkortet? Att man måste gå in i BIOS? Eller varför fungerar inte keyboarden?
  3. Köpte en beg dator för ett tag sedan. Sabertooth P67 I7 2600K (som jag tyckte hade hyfsat bra värden). Corsair XMS3 2x2GB. SSD-disk + WD 2TB. Varken jag eller förre ägaren har lyckats få "igång" ett ASUS EAH6870 grafikkort, hittas ej. Inte heller ett ESI Juli@ ljudkort fungerar som det ska, installerat drivrutiner. Juli@ Audio + Controller syns i Enhetshanteraren, men får inget ljud när jag testar i ljudhanteraren/volymkontrollen. Har installerat en äldre version av Reason. Den hittar mitt keyboard, M-Audio Keystation e49 (fungerade utmärkt i en annan dator jag hade), men jag får bara ljud när jag använder "on-screen piano", får inget ljud från keyboarden. Och jag får bara ljud genom "DX primär ljuddrivrutin", ej genom Juli@-alternativen i inställningarna.
  4. Ja, men för att normalt inte skapa musik tycker jag de lyckats riktigt bra... 🙂
  5. Fick svar från en av tjejerna, som inte ville kännas vid den... (???)
  6. Tack, har skrivit till dem, får se om jag får svar. Kanske någon annan som kan tipsa om bra keyboards/software, med "stora" klanger/sound... 🙂
  7. Någon som kan säga mig vilket keyboard/program som används i den här musiken (Marbodal-reklam), har fått veta att det är Martina & Skimret):
  8. Äntligen!!! Ja, kul låt... Muchos gracias!!!!
  9. Jo samma låt, men av upphovsrättsliga skäl kan jag inte lägga upp mer... (har väl redan lagt ut för mycket... ;-/ men vad gör man?!) Tror inte det är någon av dem, utan en nyare låt. Tack ändå :-)
  10. Vet inte om jag hamnade i rätt avdelning, men vad heter den här låten (första låten i en mix jag hittade här: http://abominatron.blogspot.com/2008/04/dust-mix.html ). Kort snutt av första låten i mixen här: http://www.youtube.com/watch?v=i1AE7TS2LDc
  11. Min farmor sa alltid att "det står i bibeln att den gula rasen kommer att ta över världen". Hurvida det gör det eller inte vet jag inget om, men hon verkar onekligen haft rätt i det hon sa. Jaha, gott folk - det är bara att plocka fram kalligrafi-pennorna!!! :-)
  12. Hej! Njae, ingen tv-reklam var tänkt. Undrar bara hur det funkar med alla möjliga (och omöjliga) dj-mixar, som enbart hamnar på 12", obskyra samlingsalbum, "white labels" osv? bengt Epic är väl Sony BMG idag? I så fall måste man väl säga att dina chanser att öht bli lyssnad på är minimala. Och vad skulle dom göra om dom trots allt lyssnar, hade du tänkt dig? Släppa en Denis Wilson (Bengts Remix) - singel, lanserad med tv-reklam och specialbyggd hemsida? Inget illa ment, men det är nog bättre att bara lägga upp på youtube, som redan sagts.
  13. Pga copyright-skälen kan jag inte lägga en länk här. Posta ett tomt meddelande med ditt namn eller maila mig, så skickar jag en download-länk.
  14. Dennis var ett geni, med fingertoppskänsla, något de flesta s k musiker saknar. Har följt Beach Boys i 40 år - de var musiker som utvecklades. Att experimentera är väl inte fel? Det tyckte i alla fall inte Dennis... Visst, kan ge fan i Dennis, men tror han hade gillat den här... Drar åt Sly & Family Stone-hållet...
×
×
  • Skapa ny...