Jump to content
Annons

Foine

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Foine

    Radera project?

    Här kommer en lite underlig fråga kan många tycka men jag är helt ny med att använda Cubase SX2 så jag fattar inte så mycket ännu!! Har testat att spela in några audio projekt och vissa vill jag nu ta bort men några vill jag spara. Hur tar man enklast bort dem?. Finns ju ingen logik på hur dom spar sig i audio mappen.
  2. tänkte mig något mindre!! runt 1000 - 2000kr behöver inte ha så många funktioner dock måste det vara anslagskänsligt. Tänkte använda det mest i Reason. Lägga pads och sånt.
  3. Tjo!! någon som har nått bra tips på en prisvärt midiklaviatur. Vilka som fungerar bra eller inte fungerar bra. Kommer att använda den till Reason samt Cubase.
  4. Foine

    M-audio fw 410

    tjo!! har kollat å skruvat nu en stund men får det inte att fungera. Du vet möjligen inte hur du bar dig åt? vilka inställningar du gjorde???
  5. Foine

    M-audio fw 410

    Köpte detta ljudkort för bara några dagar sedan. Installationen gick bra och ljud finns både ut och in men när man kopplar in en gitarr direkt till någon av det två kannalerna på framsidan och trycker in line läge så får jag ingen signal. Den gröna signal lampan är helt död och inget hörs. Dock i mic läge fungerar det. Fungerar även när man änvänder någon av lineingångarna på baksidan men då går det istället inte att justera inspelningsvolymen. Vet inte om jag gör något fel eller om det är trasigt? Har någon eller har haft samma problem?
×
×
  • Skapa ny...