Jump to content
Annons

rai

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Bra, en ny tradition! Och grattis till husköpet! mvh Henrik
  2. Hej, det sved i mitt hjärta när sångbåset, som jag byggt hemma, skulle rivas pga en renovering. Jag samlade ihop dämpningsmaterialet som täckte 1,5 x 1,2 m sångbås. Det skeppades i sin tur hem till mina föräldrar i Täby. Eftersom jag inte hade hjärta att slänga dom då det köptes för över 3.000 och det kan tänkas att någon själ är intresserad av dom så är de just nu under förvaring. Har för mig att formatet är 30 x 50 cm. Om någon är intresserad av dessa så kan de ringa mig på 0702340183. Tänk på att ni får hämta det själv i Täby. Ges till den som vill ha det mest! mvh Henrik
  3. rai

    Ljuddämpning i bås

    tack, mailade faktiskt dig, men har inte fått något svar ännu 😕
  4. rai

    Ljuddämpning i bås

    Jag undrar var man köper äggkartongsformade skumgummi per kvadratmeter? Har inte hittat det någonstans! Och vad heter de egentligen? Diffuser, reflexer, skumgummi, ljuddämpare? 😛 tack på förhand!
  5. rai

    x-station?

    Jag är nybörjare och tänkte köpa lite utrustning för att dels kontrollera Reason och även spela in sång. Jag har en snabb dator hemma, 3.2ghz. Jag tittade lite på Novation X-station49. Konstigt nog så står det nästan inget om den på detta forum. Är det så att man inte behöver ha en hårdvarusynth som x-station har om man kör med Reason istället och köper synth-ljud? Vad rekommenderar ni ska man köpa ljudkort för sig eller kan x-station vara något? tacksam för hjälp!
×
×
  • Skapa ny...