Jump to content
Annons

Dr_Ahmet

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag fattar inte de där på majkens sida... vart är kuren?? vart står allt om cubase? Kostar de nått? :S (ber ursäkt om ni blir irriterade P.G.A mina dåliga frågor)
  2. Tjenare alla! Jo de e såhär att ja har fått cubase sx 3 instalerat på min data nu.. och sedan har ja letat efter sidor för att hjälpa mig lära mig programmet.. men ja har tyvärr inte hittat någon bra, förrutom denna sidan då. Min fråga är.. Vet någon av er nått bra sätt att lära sig programmet? t.ex nån hemsida eller något sådant. Jag har försökt att kolla vad olika saker gör å hur dom fungerar men jag får alltid tanken att jag inte lär mig det som jag borde lära mig.. Ja vill hellst lära mig grunderna på det och sedan dom mer avancerade grejjerna. tidigare har jag använt Fl studio 5 fast i en kort tid (har inte lärt mig tillräckligt mycke på det så att jag börjar använda det) Jag har t.o.m hört att cubase är mer proffs programm och detta är ochså änn utav dom anledningarna ja vill lära mig det. Jag är ochså medveten om att man kan bli proffs på alla programmen.. men ja vill gärna lära mig cubase med 😲 All hjälp är jag mycket tacksam för å nån dag kanske jag kan hjälpa er med något. 😕
  3. tjena alla! 😉 Jo de e såhär, igår sa en kompis till mig att den så kallade "Slicern" e skitbra att kunna, så ja gick in på fl och letade upp den och hållde på me den ett tag men ja fatta inte ett piss!!! sedan gick ja in på hemsidan å försökte kolla på dom där "tutorial movies" som visar hur man ska göra. Men då stog det att jag måste vara medlem på hemsidan för att kunna kolla på filmerna. Jag kan inte bli medlem för ja har crackat mitt FL 😉 Så min fråga är: kan nån av er förklara hur man gör? eller om nån av er är medlem på hemsidan skulle kunna tanka ner den där filmen å sedan skicka den till mig? Min msn är Mcfly88@hotmail.com tack.
  4. Tjena alla! 🙂 ja undrar bara vilket programm som är bäst? ja har använt fl nu i ungefär 1-2 månader (e medveten om att de kan ta flera år att lära sig) men ja vet att de e sånna proffs som helst använder Reason som t.ex EastClubbers.. ja har hört att de finns mycke mer saker man kan göra på reason.. e de sant?
×
×
  • Skapa ny...