Jump to content
Annons

Noa

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Inlägg av Noa

  1. 3 minuter sedan sa Anatta:

    Som grund håller den väldigt bra tycker jag. Men testa att filtrera pianot i introt så det smyger sig fram. Sen sänka volymen på leadet. Testa också att använda mer pads etc för den där fylligare känslan och även mer ljud så allt blir mer ihophängande. 

    Ska definitivt göra det med pianot, Tack! Och som du säger behövs fyllas ut med, tycker du mixingen funkar eller något som behövs ändras? 

  2. Tack för kommentaren! Fattar vad du menar med kontrasten mellan buildup och drop tänkte fixa det senare. Melodier har jag haft svårt med ett tag nu tycker allt blir tråkigt och låter typ som alla andra låtar i edm genren, har du några tips på bättre melodier. Tycker sånt är skit intressant när det gäller musik, vad som gör en melodi bra och dålig. Tack på förhand!

  3. Det låter super bra början till slut, skulle dock sänka ljud på ambiencen lite (det som knastrar) eftersom det hörs tydligt i mina högtalare. Annars en mycket bra compad låt, härligt drop inget att klaga på. Undrar bara på vad du menar med att inte mixa något förens hela låten är klar? har du inte mixat alls eller bara lagt eq och lite reverb på sakerna?

×
×
  • Skapa ny...