Jump to content
Annons

bagarn

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej Limpan. När jag inte har medhörningsknappen intryckt så hör jag fortfarande i lurarna. Skillnaden är att då hör jag inget dubbelt, men jag hör inga effekter. Vill gärna höra med lite reverb.
  2. Hemma har jag Terratec DMX 6 Fire, i skolan har jag Focusrite Le och jag har kopplat hörlurarna i båda fallen från ljudkortet
  3. När jag ska lägga ett sångspår och aktiverar medhörningen (den lilla högtalaren) så tycker jag att det låter dubbelt av sången i mina hörlurar. Kör på sx3 hemma och cubase 4 på jobbet (musiklärare)och det blir samma sak. Vad gör jag för fel?
  4. bagarn

    dubbla anslag

    Tack Assar, det har löst sig tack vare dig. Jag hade både midi och usb kablarna anslutna i keyboardet, så det måste ha varit det som gjorde att det blev dubbelt.
  5. bagarn

    dubbla anslag

    När jag spelar in vst instrument i realtid så blir det dubbla anslag i key editor och låter ungefär som en sämre fasförskjutning. Det funkar inte att gå in i midi-functions-delete double. Det enda som funkar är att man går i key editor och kör med suddet en gång på alla anslag, men det är väl inte meningen. Vad är det för fel. Jag kör med sx3 och ljudkortet är ett DMX 6fire 24/96
  6. bagarn

    Från Midi till Audio

    Säkert en ganska vanlig fråga. Har Cubase SX1 Behringer 802 Audiofile 2496 När jag har aktiverat en audiofil för att spela in från en midifil,både från en syntmodul eller från ett vst instrument,så får jag rundgång, Jag har provat att koppla bort mixern, men det hjälpte inte. Jag har läst alla svenska manualer,men det hjälpte inte. Jag har varit och rotat i ljudkortets mixer, men icke. Jag har lyckats med det förr, men nu står det helt still. VAD GÖR JAG FÖR FEL?
×
×
  • Skapa ny...