Jump to content
Annons

Raveyard

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej det var inte riktigt det jag menade. Men nu kom jag på vad det berodde på, man måste ju använda pianoroll, då kan man välja hur långa tonderna ska vara.
  2. Om jag spelar in några noter i en pattern i ett instrument, t.ex. 3x OSC, och om jag då lägger in den pattern i playlist och sedan gör ett stort mellanrum i playlisten så fortsätter ändå den sista tonen att spela! Den tonen går inte att stänga av, trots att det inte är några patterns från just det instrumentet där. Och detsamma gäller för alla instrument som ljuder så länge som en tangent är nedtryckt. Vad beror det på? Och hur gör jag för att stänga av tonerna från det instrumentet på dom ställen där det ska vara tyst?
  3. Jo nu kom jag på det, äntligen!! 😛 Jag kom på att jag inte hade tagit bort bocken på Record to step sequencer.
  4. Om jag klickar på SONG mode och på rec så spelas det iallafall in på STEPSEQUENCERN. Jag har försökt allt, men jag vet inte hur jag ska göra för att det ska spelas in i pianoroll. Det verkar ju inte gå...
  5. Är det någon som vet om det går att spela in i pianoroll direkt från keyboarden, och isåfall hur man gör? För att går det bara att spela in i stepsequencern från keyboarden så är det ju ingen större vits...
  6. TUSEN TACK FÖR HJÄLPEN!!! Jo nu funkar det äntligen!!! :-) Det var just det att jag inte hade gått in i config och ändrat inställningarna. Men nu funkar det såtillvida att FL känner av och reagerar på keyboarden. MEN, nu har jag ett annat litet problem... nämligen att när jag trycker ner en tangent (antingen på keyboarden eller den inbyggda klaviaturen via tangentbordet) så blir det olika kanaler som aktiveras, cymbal, percusson, trummor etc. istället för det instrument jag har valt. Det är någon inställning jag har lyckats komma åt, men jag vet inte vilken. Och jag tror att det har någonting mend "omni-mode" att göra. Men när jag klickar bort det i remote så är det kvar likt förbaskat när jag öppnar remote igen. Jag vet inte hur jag ska få till det, jag har försökt med allt.
  7. Jag har nyligen köpt ett interface för att koppla in keyboarden i fl studio. Interfacet reagerar på keaboarden, men inte fl studio. Jag har läst alla andra trådar på detta forum om det här, men jag blir inte klokare av det. Jag har försökt med alla inställningar jag kan komma på, men inget hjälper. Jag fattar inte vad som är fel. Kan någon hjälpa mej med detta?
×
×
  • Skapa ny...