Jump to content

AxAn

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About AxAn

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jag kanske använder fel terminologi för vad jag siktar på, eller så kanske det är inkluderat i att det inte går. Min tanke var något liknande som Avicii (antagligen) gjorde ibland: Ta en gammal låt och hotta upp den. Jag antar att det är mycket enklare om man har alla orginal-spår etc, men är det ogenomförbart i mitt fall? Vad är korrekt ord för det jag vill göra?
 2. Dessvärre så har jag inte spåren utan endast EP/LP-skivan.
 3. Hej, Jag har noll koll på musik/studio/mix-världen så min terminologi är möjligen felaktig men försök läs mellan raderna. Jag har en släkting som släppte en LP-skiva (EP?) med 2 rocklåtar på 80-talet. Det vore kul att överraska honom med en modernare mix av hans musik. Finns det folk som gör detta, och hur hittar men dem? Detta är en privat grej för skojs skull så ekonomin är begränsad men då jag inte alls vet vad något sådant skulle kosta så får någon gärna informera om nivåer.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.