Jump to content
Annons

Multikreativ

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Sverige
  • Intressen
    Film. Musik. Konst.

Senaste profilbesökare

1 033 profilvisningar
  1. Hej Stefan, Kommentaren från Daniel här ovanför var menad till mig som är grundare och har skapat denna tråd i forumet. Daniel har kontaktat mig med ett PM, och jag är på väg att svara till Daniel. Vill du, Stefan, också berätta mer om dig själv och diskutera de samarbeten jag erbjuder här i mina inlägg är du också välkommen att skicka ett PM till mig som är grundare och har skapat tråden. Hoppas detta förtydligar. Tack på förhand.
  2. Tack. Svar finns nu i din inkorg. Ämnet är fortfarande aktuellt och öppet.
  3. Hej! Ämnet är fortfarande igång. Skicka gärna ett direktmeddelande vid intresse och frågor, så hör jag av mig. Jag är öppen för samarbeten över hela landet. Se även mina andra inlägg angående elektroniskt band. Fler är välkomna att vara med.
  4. Diskussionen är fortfarande igång för den som vill kliva in och diskutera elektronisk musik. Vilka favoritlåtar av Kraftwerk har ni andra här på forumet...?
  5. Hej, Jag som startade ämnet lyssnar sällan eller aldrig på metal/hårdrock, och lyssnar gärna/mest/oftast på Kraftwerks musik sent 70-tal och framåt. The Robots och framåt. Jag skapar i denna anda. Jag tillhör en elektronisk inriktning, och vill gärna diskutera elektronisk musik. Några fler som gillar The Robots, till exempel...?
  6. Hej alla! Hur många fler här på detta forum gillar musik av Kraftwerk? Jag har länge inspirerats mycket av Kraftwerks elektroniska musik, och jag är öppen för musikaliska samarbeten över hela landet. Många påbörjade låtar finns. Jag skapar både covers och helt nytt/egenskrivet. Vi kan starta ett samarbete där vi färdigställer varandras låtar och även skapar helt nya låtar. Skicka gärna ett pm/direktmeddelande till mig här på forumet om du också gillar elektronisk musik, så kan vi diskutera vidare.
  7. Hej alla kreativa! Jag har lagt grunder till ett nytt kreativt produktionsbolag som hanterar film, musik, och konst. Nu söker jag som är grundare fler likasinnade som skulle uppskatta ett sådant sammanhang och att få vara med och bygga upp företaget från grunden i en uppstart. Kontakter med flera nätverk som är till stor hjälp vid företagsutveckling finns och har jag redan ordnat. Även budget för uppstart finns. Du är en kreativ person med högt i tak som tror på kreativ frihet och entreprenörskap. Utbildning är inget måste, men du söker ett team och är öppen för samarbeten över hela landet. Jag själv har omfattande utbildningar inom det konstnärliga och har professionell erfarenhet av att arbeta med just film, musik, och konst kombinerat. Jag är bra på att leda kreativa processer framåt. Min musikaliska stil är elektronisk. Tillsammans i ett team delar vi kreativitet och skapar en egen plats där vi förverkligar varandras filmiska, musikaliska, och konstnärliga verk från idéer till färdiga produkter. Svara gärna med ett pm/direktmeddelande till mig här på Studio forum, så kan vi diskutera detta. Önskar en fortsatt bra dag och ser fram emot att läsa alla trevliga svar!
  8. Hej! Jag skapar elektronisk musik, och söker en sångare för musikaliska samarbeten. Att få bli en av de fasta medlemmarna i ett elektroniskt band kan erbjudas. Intresse för elektronisk musik ( exempelvis Kraftwerk, Human League, Depeche Mode, BWO ) och i alla fall viss erfarenhet av musikskapande är grundläggande. Du kan bo var som helst i landet. Läs gärna mina andra inlägg och svara med ett PM vid intresse så hörs vi.
  9. En uppdatering från grundaren December 2020: Idag 3 december har inläggen redigerats en aning med anledning av att fler fortfarande kan välkomnas till detta projekt. Det kan upprepas att personer från hela landet är välkomna att höra av sig.
  10. En uppdatering från bandets grundare: OBS: Tidigare önskades svar senast ett bestämt datum. Detta gäller inte längre. Det går bra att ta kontakt ett tag till. Se övriga inlägg och ta kontakt vid intresse. Det finns plats för fler entusiaster. En eller två till. Det pågår redan urval. Fortsätt visa intresse. Diskutera gärna elektronisk musik och samarbeten med mig. Datorer. Syntar. Vocoders. Med mera. Säg till om Du är likasinnad. Välkommen att ta kontakt med PM nu direkt vid intresse.
  11. Tack för kommentarer såhär långt. Vid intresse går det jättebra att skicka ett PM till mig så kan diskussioner fortsätta där. Jag säger till om betänketiden förlängs. Mankan, Tack. Jag hör av mig till dig. ( Meddelande skickat. )
  12. En uppdatering: Hej igen! Jag ser fram emot hälsningar och feedback från Er som uppskattar elektronisk musik. Jag finns tillgänglig för diskussioner och samarbeten, och har som nämnt ett band att erbjuda för den/dem som söker ett kreativt sammanhang. Välkomna att ta kontakt.
  13. En uppdatering från bandets grundare: Den som uppskattar elektronisk musik och funderar på att vilja vara med i ett kreativt sammanhang har här en fin möjlighet till musikaliska och konstnärliga samarbeten. Hör av Dig. OBS: Tidigare önskades svar senast ett bestämt datum. Detta gäller inte längre. Det går bra att ta kontakt ett tag till. Se övriga inlägg och ta kontakt vid intresse.
  14. Hej alla musikintresserade. Hur mår Ni idag...? Jag har alltid varit en mycket kreativ person. Redan som liten experimenterade jag med ljud och rytmer, och att lyssna på musik och att skapa tycker jag hör till det mest inspirerande som finns. Jag har gått med i detta forum nu i augusti 2020 för att berätta om att jag söker medlemmar till ett band under utveckling. Jag är grundare till ett elektroniskt band i Kraftwerks anda och ser fram emot att möta fler likasinnade som vill vara med. Läs gärna mina andra inlägg angående detta och kontakta mig vid intresse. Jag skriver även låttexter. Ofta engelska men även svenska. Med mera... Jag är intresserad av nya musikaliska och konstnärliga samarbeten. Välkommen att höra av Dig till mig.
×
×
  • Skapa ny...