Jump to content

Multikreativ

Medlem
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Multikreativ

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Sverige

Recent Profile Visitors

109 profile views
 1. Tack för kommentarer såhär långt. Vid intresse går det jättebra att skicka ett PM till mig så kan diskussioner fortsätta där. Önskar gärna feedback nu inom september. Jag säger till om betänketiden förlängs. Mankan, Tack. Jag hör av mig till dig.
 2. En uppdatering: Hej igen! Jag ser fram emot hälsningar och feedback från Er som uppskattar elektronisk musik. Jag finns tillgänglig för diskussioner och samarbeten, och har som nämnt ett band att erbjuda för den/dem som söker ett kreativt sammanhang. Välkomna att ta kontakt.
 3. En uppdatering från bandets grundare: Feedback önskas nu under augusti och september, och svar med intresse önskas senast sista september 2020. Den som uppskattar elektronisk musik och funderar på att vilja vara med i ett kreativt sammanhang har här en fin möjlighet till musikaliska och konstnärliga samarbeten. Hör av Dig.
 4. Hej alla musikintresserade. Hur mår Ni idag...? Jag har alltid varit en mycket kreativ person. Redan som liten experimenterade jag med ljud och rytmer, och att lyssna på musik och att skapa tycker jag hör till det mest inspirerande som finns. Jag har gått med i detta forum nu i augusti 2020 för att berätta om att jag söker medlemmar till ett band under utveckling. Jag är grundare till ett elektroniskt band i Kraftwerks anda och ser fram emot att möta fler likasinnade som vill vara med. Läs gärna mina andra inlägg angående detta och kontakta mig vid intresse. Jag skriver även låttexter. Ofta engelska men även svenska. Med mera... Jag är intresserad av nya musikaliska och konstnärliga samarbeten. Välkommen att höra av Dig till mig.
 5. Elektroniskt band i Kraftwerks anda söker medlemmar för omgående engagemang 2020. Du är en person med stark kreativ drivkraft och seriösa ambitioner. Intresse för elektronisk musik ( exempelvis Kraftwerk, Human League, Depeche Mode, BWO ) och i alla fall viss erfarenhet av musikskapande är grundläggande. Det finns en stor mängd påbörjat material - både covers och egenproducerade låtar. Att vara med i bandet innebär att driva ett kreativt produktionsbolag framåt och aktivt medverka till att ge ut musik kommersiellt. Medlemmar sökes över hela landet. Välkommen att höra av Dig och skicka in Din förfrågan om samarbete.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.