Jump to content

hugg

Medlem
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hugg

  1. Tack för alla svar! Uppskattas! Skönt att höra att folk är nöjda med sina Mac Mini's. Lutar åt det hållet nu i och med att jag redan har en Dell Ultrasharp 27 tum skärm och man verkar få lite mer för pengarna. Men det blir ändå runt 20 000 - snåret om man väljer 16 gb ram, i7 och 512 SSD. Hur viktigt är bra internt SSD? Funkar 128 SSD och sen koppla till externt? Är det värt det eller blir saker långsammare och onödigt struligt? Modellerna från 2018 är rätt billiga begagnade nu också, men osäkert om man vågar riskera att inte köpa nytt kanske...
  2. Väljer mellan en Mac Mini och en IMac till musikproduktion. Vilken av dessa hade varit bäst i studiomiljö? Har någon erfarenhet av att producera på en Mac Mini över en längre tid? På papperet har mac minin högre prestanda, men är lite bekymrad över dess lilla format och livslängd. Borde inte överhettning bli en faktor? Tacksam för svar!
  3. Söker en Mellotron Micro!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.